Endelig fredag, denne uken har vært fullt av del aktiviteter kan jeg vel si på mange forskjellige områder for min del. Likevel har jeg denne fredag lest litt i boka av Janet Frame en engel ved mitt bord biografi, liker den så langt og synes det er spennende lesning faktisk. En litt annerledes biografi.

Hva leser dere denne helga?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Da har jeg begynt å lese Presidentene av Lahlum som kom ut i 2008. Er på over 800 soder ,men bare 618 om de folka. Her er det mye nytt om mange ukjente presidenter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lang bok i hvert fall og litt av et prosjekt å foreta seg. Håper du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er nettopp ferdig med forordet i "Great at Work. How top performers do less, work better and achieve more", forfattet av Morten T. Hansen, norsk professor ved Harvard, og anbefalt av sønnen som nå har begynt i arbeidslivet. Siden alle, ikke minst meg, kan behøve litt egenevaluering innimellom, liker jeg å lese noen slike bøker innimellom. Det kunne vært et artig forskningsprosjekt å spørre folk hvor de finner gode strategier som de faktisk tar i bruk. Selv utfører jeg alle oppgaver som tar mindre enn 10 min med det samme (et litt relativt begrep). Vel, håper at denne boka appellerer til meg også, som har vært noe lenger i arbeidslivet enn sønnen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er nok alltid nyttig å stadig vekk være åpen og lære nye ting. Hørtes ut som en interresant bok, håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser boka Medmenneske av Olav Duun denne helgen. Det er interessant å lese den, da det er en bok som både er gammel og veldig kjent i hans forfatterskap. Har ikke plukket fram noe annet foreløpig, da helgen er opptatt med bursdagsfeiring. Ønsker alle bokelskere en fin helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Å, den er hvertfall bra! Kos deg :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gamle bøker synes jeg ofte er undervudert, det er god kilde for å gå tilbake i fortiden og se hvordan samfunnet tenke om de ulike tema som opptok samfunnet. Bursdagsferiring er kos da, håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skal bli ferdig med Grensen denne helga, fortrinnsvis i dag. Har ca 80 sider igjen.

Så må jeg innom biblioteket og hente noe nytt. Jeg vil komme i gang med årets litterære rundreise, og må finne en bok av en italiensk forfatter. Om de har Ferrantes Den dunkle dottera inne, så vil jeg ha den.

Denne helga skal det visst også bli ruskevær, sier meteorologene,og jeg har ingen store planer. Så antagelig blir det en god del lese-nyte-tid :-) God helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har du laget den litterære rundreisen selv, eller følger du et ferdig opplegg?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mitt lokale bibliotek har satt opp en leseutfordring for 2020 som heter litterær rundreise.
1 bok fra ett nytt land hver måned i året. Januarutfordringen er Italia.

Nå var ikke Elena Ferrante inne, men jeg fant en annen som virker interessant: Kaffebarpyramiden. Nicola Lecca er en forfatter jeg aldri har hørt om før, men jeg har rukket å begynne så vidt på boken, og dette kan bli bra :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjekt å bli ferdig med bokprosjekter som har mange sider. Håper du får tak i Ferrantes bok :). Ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei og god kveld. Denne helgen holder jeg fortsatt på med Shirog
jenta jeg en gang var av Isabell Raad. Har også gått til innkjøp av Solsøsteren av Lucinda Riley. Det klør i fingrene til å komme i gang med den, men må bli ferdig med noen biblioteksbøker først. Denne helgen blir en rolig helg så forhåpentligvis blir det mye lesing. Håper dere får en fin helg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja Riley sin bok fikk jo god kritikk i vg håper den faller i smak hos deg også da :). Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, mine leseplaner endret seg. Jeg leser "Brødrene Karamasov" av Dostojevskij.

Jeg har litt dårlig impulskontroll når det gjelder bøker. Det var ikke denne jeg egentlig skulle lese, men ...

God helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Planer endres ofte i lesning og godt er egentlig synes jeg :). Det gjør at lesning kan bli mer variert og impulsiv, ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Kingsrud KvistenChristinaTheaErlend Rødal VikhagenLars MæhlumJulie StensethMari Nordø LommelunMartineBjørn BakkenIngunn SOlav Østebø OlsenTonesen81Morten JensenHilde H  HelsethHeleneVibekeEileen BørresenLeseaaseLilleviIdamoirasusannaTrygve JakobsenHauk1Torill Elisabeth RevheimAnniken RøilmgeErlendHanne MidtsundKristiningar hsveinArmalAkima MontgomeryJBAndreas BokleserSolgunnSimen "Boktimmy" Ingemundsen