Andre helgen i desember. Har noen fått julestemningen? Den er litt av og på hos meg. Jeg har denne uken lest ferdig Ikke bare til jul av Natalie Cox på engelsk, kjekt å lese noe til jula synes nå jeg. I kveld vet jeg ikke om tiden strekker til å lese noe, men kanskje i morgen fordi jeg reiser i natt. Jeg har tenkt denne helgen å lese videre Oppløsning av C.J Samson.

Hva leser dere? Håper alle får en flott helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 11 svar.

I går var jeg i Oslo hos kusinen min og leverte og fikk med meg julegaver til slekta, spiste lunsj og koste oss men gosj så glatt det var! I dag broderer jeg iherdig julekort. Ambisjonen var 4 kort men ender opp med 3 håper jeg! Så lesing har ligget litt brakk men har begynt på Australia som siste land i årets rundreise på bibben. Den jeg er i gang med er Kate Grenville:"Den hemmelige elven" følger en straffange med kone og små barn fra London 1806 som så mange andre ble sendt til Australia for å sone ferdig å skape seg nytt liv. Virker spennende og interessant. Det er visst forfatterens egen slektshistorie som beskrives.
God søndags ettermiddag og kveld!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja glatt er ikke så gøy alltid, men det hørtes kjekt ut :) håper du får en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fortsatt så leser jeg videre i 'Grensen' av Erika Fatland. Den er fortsatt veldig bra. Jeg har også begynt på Ali Smith sin bok, 'Høst'. Jeg tenker ikke på julestemning på denne tiden i advent, det er fortsatt over to uker til selve jula starter :) Ønsker alle en fin helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Spennende med forskjellige bøker da, håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Byens spor av Lars Saabye Christensen, første del av trilogien. Ferdig lest og jeg likte den godt nok til å fortsette. Så blir det Middlemarch av George Eliott som lydbok mens jeg begynner med julevasken, eller noe annet. Jeg prøver å se på denne oppgaven som noe jeg liker å gjøre. God lesehelg til alle.

Godt sagt! (5) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja det var det samme for meg når det gjaldt Saabye Christensen :) håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei:). Denne helgen holder jeg på å lese Gileads døtre av Margareth Atwood og snøsøsteren av Maja Lunde. Det er litt gøy å lese et kapittel hver kveld, og jeg syns den er en god bok, snøsøsteren gjør at julestemningen kommer snikende. Jeg husker jeg leste julemysteriet når jeg var liten og det at det er et kapittel for hver dag gjør at jeg kommer i julestemning. Jeg syns Gileads døtre er utrolig bra og jeg koser meg med den. Jeg har jo venta lenge på å få låne den på biblioteket så nå nileser jeg for å komme i mål før innleveringsfristen. Jeg vet ikke hvor mye jeg får lest i helgen, men har fått lest mye i kveld. Håper dere alle får en fin helg:)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja kjekt med å lese kapittel hver dag. Håper du får en fin lørdag og søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt etter litt kommer adventsstemningen sigende i hvert fall. Spille julesanger og pusle litt i huset med juleforberedelser er nå koselig, synes jeg. Nå er vel ikke jeg den som tar det så veldig hardt med julestyr, men littegrann må det nå liksom være. I helga nå tenkte jeg å starte å bake litt også.

I bøkene jeg leser er det ikke så mye jul å finne da.
Jeg har startet med Grensen av Erika Fatland. Jeg har bare så vidt startet, men så langt virker den bra altså.
Jeg fortsetter også med Jan Grue, jeg vet ikke helt hva jeg synes om denne ennå.

Litt lesing blir det nok tid til i helga også, det er meldt drittvær hele helgen, så det blir mye innetid.

God helg til dere alle :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Veldig koselig. Kjekt med en god start på bøker. Håper du får en fin lørdag og søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  Vaksvik