Jeg leser samme bok som forrige uke, og lytter akkurat nå til "The subtle art of not giving a fuck" av Mark Manson, mens jeg gruer meg til å gå ut med hunden, eller løpe, som var den opprinnelige planen. Det kan hende at jeg velger boka til Jan Grue i stedet, siden biblioteket venter på den. Utålmodig. Så, her må må man bare begynne et sted, ellers forsvinner kvelden. God lesehelg til alle bokelskere.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Jeg er snart ferdig med boka om USA sine presidenter av Lahlum, og der er det mye rart... artig lesning--

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så koselig med helgetråden :). Jeg har denne lang helgen fra torsdag til søndag vært i Oslo. Dermed siden jeg tok toget, leste jeg fire/fem om man teller med lydboka bøker på toget. Av måneskinn gror ingenting av Torborg Nedreaas som var veldig god, og jeg fullførte også Varsleren av John Grisham. Denne likte jeg midt på tre muligens oversettelse eller at redaktøren til forfatteren har gjort en dårlig jobb, ikke godt å si. Så leste jeg arr av Audur Ava Olfafsdottir. I går fullførte jeg dermed på toget elsk meg i morgen av Ingvar Ambjørnsen de siste to nevnte likte jeg bedre enn Varsleren. Jeg hørte torsdag på toget også ferdig en lydbok som jeg har hørt på en liten stund The night Circus av Eirin Morgenstern, jeg likte stemmingen i boka og hvordan ting var skildret og plottet veldig godt.

Håper alle hadde en fin lesehelg og får en god start på uka :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Effektiv lesing, må jeg si.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for det, ja det var det. I tillegg husker jeg ganske mye fra handlingen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble ferdig med Thomas Manns Buddenbrooks i går kveld. Den ble en av mine favoritter og jeg lurer på hvorfor jeg ikke kom gjennom den dengang da...
Dette var første bok ut for meg i årets biblioteksutfordring: på sporet av den tapte tid, den utkom i 1901
I dag er det så skjønt vær så ut bør og må jeg... ut på tur, aldri sur!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Buddenbrooks er en god klassiker, som jeg gjerne leser igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei=) denne helgen har jeg planer om å lese ferdig Gileads døtre av Margareth Atwood. Jeg rakk ikke å bli ferdig med den før innleveringsfristen så da gikk jeg til innkjøp av den. Denne helgen har jeg lite planer forutenom trening. Har også kjøpt Solsøsteren av Lucinda Riley som ligger å venter. Spørs om jeg klarer å vente stort lengre:) håper alle får en god helg:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det virker som om trening ble nøkkelordet for denne helga.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tidligere i uka leste jeg Fredrik Backman sin Folk med angst i en jafs. For en bok! Morsom og hjertevarm. Anbefales. Det har gjort at jeg ikke har valgt meg ut noen ny bok å lese i, bortsett fra Olav Duun sin bok Medmenneske som jeg leser litt i nå og da.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Medmennesker", ja, du er i gang ihvertfall.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Snart ferdig :) Den er tung å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har funnet ei litt artig bok denne uka. Trening heter den, av Kristin Buvik Sivertsen. Har aldri lest noe av denne forfatteren før, jeg fant den i hylla for nye bøker på biblioteket. Og den er ganske morsom. Handler om ei dame som vil begynne å trene, og hvordan det går. Som små drypp innimellom handlingen får vi også litt faktainformasjon om trening som kulturfenomen oppigjennom historien. Interessant.

Helga skal bli fin den, med både trening og avslapping, både i og utenfor boka. Ønsker dere alle en riktig god helg :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Må nok lese den boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Øystein LSteinar JøsokKjell MagneElisabeth SødalErikQi AiSilje HvalstadTorill Elisabeth RevheimGroSimen "Boktimmy" IngemundsenMaikenKrishBertyErika NHarald KritaolineAkima MontgomeryTone SundlandfornixJorund KorbiLilleviMarit HåverstadDaffy EnglundElin FjellheimSigrid Blytt TøsdalNils PharoMarianneHildaIngeborg GElin SkjerengLinnIdaIngrid Urdal StøleMarianne KesselJan Erik  OlsenEirin EftevandellinoronilleMartinenTine SundaliJosefine