«Men har du faktisk gått på Tøyen skole?» hadde Mani lyst til å spørre. I stedet sa han: «Jeg har gått på en sånn skole.» Da han sa det, var det som om han ble bredere over skuldrene, brystkassen skjøt ut, men samtidig var han kliss naken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skjønner at boka er meget godt skrevet, men det blir litt for rotete og usammenhengende for meg. Avbryter etter drøyt 100 sider. Ikke fordi boka er dårlig, men jeg blir ikke revet med. Og siden bokhylla er full av uleste bøker, velger jeg å ikke gå videre med denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rasisme - behovet for å tillegge folk dypt iboende trekk og deretter ydmyke, redusere og ødelegge dem...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lettlest, søt, litt kjærlighet, litt humor og litt underliggende «alvor» om livet. Anbefales, selv om «bare» terningkast fire fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt med en krimbok uten for mye bestialitet. Krim er ikke min favorittsjanger, men synes denne var ganske grei. Kanskje mer på grunn av hvordan forfatteren skriver og beskriver, enn av selve plottet. Boka er kanskje litt i lengste laget...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv om springende tankegang og overtolkning av ord og handlinger er lett gjenkjennelig, irriterer hovedpersonen meg. I tillegg ble det for mange filosofiske og kunstneriske betraktninger, og altfor mye bruk av «fremmedord» i tungt formulerte setninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, har bok nr 2 hjemme, så kommer nok til å lese den. Må bare prøve å irritere meg mindre over Gerlof:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk - rett og slett! Hørte den på lydbok. Boka i seg selv er nydelig, og jeg tror innleseren (Hildegunn Eggen) faktisk høyner opplevelsen og levendegjør boka enda mer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bra språk. Fine skildringer. Kjedelig historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For all del, boka er veldig spennende og enkelt skrevet - alt det en krimbok bør ha. Men, veldig bestialsk og ganske så usannsynlig. Og ikke minst nok en litt irriterende politietterforsker som går sine egne veier. Har likevel gitt den et forholdsvis bra terningkast, pga pageturner-effekten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En bok til ettertanke og gode samtaler/diskusjoner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken er litt for voldsom språkmessig for meg. Litt for mange velformulerende og intellektuelle ord og setninger etter min smak. Når det er sagt forstår jeg likevel at boka er kritikerrost, for det er kun en meget dyktig forfatter som kan skrive slik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fascinerende bok. Hørte den på lydbok, og må berømme de tre meget dyktige innleserne som skapte så mye liv til rollene. Tre forskjellige historier i forskjellige tidsepoker, men alle har til felles en god skildring av familieforhold og relasjoner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En helt fantastisk bok som nesten burde vært obligatorisk å lese fra videregående skole-alder. Fikk et tips om å høre den på lydbok, og det var magisk å høre Jamal lese inn opptak til forskningen. Boka er humoristisk, varm, sår og tankevekkende på en gang. Nydelig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenk å bli så oppslukt av en familie at man føler tristhet og tomhet når siste ord er lest (eller hørt for min del). Etter å ha lest de tre første bøkene da de kom for mange år siden, og sett serien på NRK, måtte jeg gjennom alle tre på nytt, nå på lydbok, da jeg skjønte at det var kommet to bøker til om Neshov-familien. Jeg har blitt så glad i de alle sammen. Fremragende bøker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nå akkurat lest siste side i Innsirklings-verker til Tiller. Flotte, såre og rørende menneskeskildringer som innimellom også får meg til å trekke på smilebåndet. Fascinerende hvordan man kjenner seg igjen i at man sier og gjør noe annet enn det man mener - gjerne det stikk motsatte. Og også det å tolke meningen bak hva andre sier og gjør.

Vet ikke helt hvilken slutt jeg hadde tenkt meg. Men, det var nok ikke denne. Litt skuffet over slutten. Lovet så bra etter Susannas historie.

Alt i alt - et imponerende verk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alle vil bli sett som den de er, sier vi, men kanskje det vi egentlig vil, er å bli sett som en annen enn den vi er, og at frykten, den som trykker, som av og til lammer, skyldes at vi er redd for å bli sett som den vi er. Å overgi seg til den man er, eller det som er.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ser noen beskriver boka som intellektuelt utfordrende. Om det er dette eller det faktum at jeg hører den på lydbok, vites ikke. Uansett faller jeg av gang på gang på gang. For lange setninger med mange fremmedord - gjerne på rad - gjør at jeg mister meningene med setninger og avsnitt. Har derfor bestemt meg for å avbryte lydboka. Ser at boka har fått veldig gode terningkast, så da jeg kom over boka i vanlig bokformat på loppemarked i dag, gir jeg den en sjanse til:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en av de beste bøkene jeg har lest. Utrolig gripende og spennende å lese om de unike, men likevel vanlige historiene som finnes i så mange familier i dette landet. Bokas tittel er glimrende, og henger sterkt sammen med innledningene til hver historie - for dette er Velferdsnorge - bygget med vår oljeressurs.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethBenedikteArveIngunn SHanne Cathrine AasInger-LiseLinnFrode Øglænd  MalminDaffy EnglundLailaHarald KHeidiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGeir SundetJarmo LarsenJohn LarsensiljehusmorTherese HolmJanne BrovoldKirsten LundritaolineBjørg L.CtinaAnneWangRuneHilde Vrangsagenandreas h. o.Monica CarlsenSynnøve H HoelTone SundlandThereseGjermund  HaugeHege H.AudhildElisabeth SveeStine SevilhaugJakob SæthreIngunnJLene Andresenkntschjrld