Under bordet

roman

av (forfatter).

Gyldendal 2003 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.16 (56 terningkast.)

239 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Jenny er 26 år, og har sluttet på medisinstudiet uten å fortelle det til familien. Hun bor i bofellesskap med Sara og Trond. Jenny er en kaospilot som søker fast grunn i nytt terreng. Hun nærmer seg tilværelsen med avkledd blikk og snodige replikker som gjør henne synlig for gutten med de brune øynene. Som hun er livredd for, inntil det ikke går an å gjemme seg lenger.

Omtale fra forlaget

Under bordet er en morsom historie full av liv, treffsikre portretter og gjenkjennbare situasjoner, men hvor også alvorligere temaer lurer under løyene. Jenny bor i bofellesskap med Sara og Trond. Hun spiller poker, spiser kebab og har funnet drømmestøvlettene. Og hun befinner seg litt mellom i sitt eget liv. Etter et droppet medisinstudium, og før .? En framtid som inneholder et par brune øyne? Romanen var hovedbok i Bokklubben Nye Bøker, en ære som ikke er mange debutforfattere forunt. «Hadde du bestemt hva som skulle være hovedbok i en bokklubb, ville du også valgt denne.» Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788205310452

EAN 9788205310452

Serie Gyldendal pocket

Språk Bokmål

Sider 265

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

5 17 22 7 4 1

Bokomtaler

Jeg har tidligere lest "Nu Jævlar" av samme forfatter, og gledet meg derfor til å lese denne. Jeg ble dessverre skuffet.
Boka handler om Jenny som ikke helt vet hva hun vil i livet, og det er masse om alt hun ikke klarer å ta fornuftige beslutninger om, og en del om hva hun har opplevd i barndommen og ungdomstida som har gjort henne slik. Likevel ble ikke dette nok og handlingen virket egentlig bare rotete for meg, og jeg sitter igjen med føleslen av at jeg egentlig har kastet bort en del tid på ei bok jeg like godt kunne ha avbrutt lenge før jeg var ferdig....

Gir boka en 2'er

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boken handler kort og greit om livet, og om at beslutningene vi tar, ofte endrer seg underveis. Det var noen interessante øyeblikk i historien, men også noen til dels "kjedelige" øyeblikk som ikke tjener historien noe særlig. Slutten skuffer mest. Som leser sitter jeg med flere ubesvarte spørsmål. Ting som jeg hadde regnet med skulle besvares, blir aldri belyst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lettlest, søt, litt kjærlighet, litt humor og litt underliggende «alvor» om livet. Anbefales, selv om «bare» terningkast fire fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Lev ikke livet med håndbrekket på, det var Gustavs livsmotto; han løste bestandig kryssordene med kulepenn

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Norsk chick lit.


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Her er titler jeg liker å anbefale hvis folk kommer og spør etter noe hyggelig. Stort sett er det bøker jeg har lest selv. Håper jeg kommer på flere etter hvert, og tar gjerne i mot tips!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Juggel - roman" av Heidi Linde
 • "Resten av livet - roman" av Ellen Linde
 • "Sammen igjen" av Josie Lloyd
 • "Det er trikken i ditt liv - roman" av Yvonne C. Kuhn
 • "På det fjerde skal det skje" av Kajsa Ingemarsson
 • "Det virkelige livet" av Hanne-Vibeke Holst
 • "En lykkelig kvinne" av Hanne-Vibeke Holst
 • "Thereses tilstand" av Hanne-Vibeke Holst
 • "Sammen" av Josie Lloyd
 • "Dyp rød 315 - roman" av Helene Uri
 • "Vince og Joy - en kjærlighetshistorie for hele livet" av Lisa Jewell
 • "Skjebnehjulet" av Kajsa Ingemarsson
Alle bokanbefalinger for dette verket