Tekst som har fått en stjerne av Turid Kalvatn Schøyen:

Viser 1 til 20 av 23:

En i parallellklassen min på ungdomsskolen, faren hadde kalt han Halim Ul Hassan Bin Talib Bin Khawaja Bin Kayyum Ul Khusri Al Daroori husne Kitaaba. Bror, da jeg tror det blir vanskelig å få jobb!

Godt sagt! (12) Varsle Svar

fascinerende lesning. hvordan forfatteren setter seg inn i sinnet til en dame med alzheimer. blir grepet samtidig av hvor frustrerende det er å "være Maud". stakkars Mauds evige leting etter venninnen Elizabeth og søsteren . god bok, gripende. Les den

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Slukte denne, og likte den godt - uten at jeg helt klarer å sette ord på hvorfor. Usikker på om jeg skal trille fire eller fem på terningen, men det får bli fem for nå. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra denne boken kunne vært! Historien er veldig bra. Personene blir man fort glad i og den historiske settingen er sett fra en annen side enn man vanligvis ser den. MEN den er så dryg at jeg har holdt på å legge den fra meg opp til flere ganger. Jeg har ca 100 sider igjen og leser den nå kun fordi jeg ønsker å vite hva som skjer med dem. Jeg skulle ønske en annen forfatter kunne tatt tak i den og skrevet den om. Jeg vipper mellom å ønske å gi den tre eller fire stjerner. Jeg ender opp med en treer fordi det er sjelden jeg ønsker å gi opp å lese en bok, men historien i seg selv er verdt mye mer, så det er en sterk treer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig! Jeg elsker oppvekstromaner med handling noen år tilbake i tid. Det er så koselig å lese om hvordan det var. Allikevel skal det jo sies at denne boka har mye alvor og en del triste elementer i seg....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette er en bok jeg anbefaler. Godt skrevet. Kanskje litt mye detaljer om stedsnavn, men helt klart en bok som er verdt å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er en av mine favoritter. Fantastisk bok. Elsker bøker som skildrer liv i andre kulturer og samfunn. Var en nytelse å lese!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Irriterende er ordet! Likevel måtte jeg lese den ferdig... Men jeg leser neppe noe mer av denne forfatteren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

jeg har lest den for flere år siden- men tenker stadig på den- og snakker om den. En av bøkene som har gjort mest inntrykk på meg. Elendigheten skildret så nøkternt og "slik er livet" Husker dere konfektesken til julepresang!! Eller syltetøyglasset til te- hver gang jeg vasker et syltetøyglass kommer dette opp hos meg

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig, nydelig bok, gikk rett i hjerterota og denne glemmer man ikke så lett.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fantastisk!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Midt på treet. Får ikke helt tak på denne forfatteren.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for info om ny bok - den visste jeg ikke om. Umiddelbart tenker jeg som deg at jeg er mettet, men det er greit å vite i tilfelle jeg skulle få lyst på mer godslig litteratur:-)

Jeg gjorde samme tabbe med Camilla Läckberg sine bøker. Da jeg hadde lest én kastet jeg meg over neste, og slik ble jeg i grunn litt mettet av dem også. Dagen lærdom er altså at man bør lese bøker av samme forfatter med noen ukers mellomrom:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boka er så bra at jeg begynner nesten å gråte. Det er av sånne bøker man blir irritert over at det ikke er noen oppfølger. Rørende og flott! Tror jeg leser den igjen...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kate Morton skuffer ikke! Ble betatt av "Tilbake til Riverton", og måtte følgelig bare lese denne. Det tok litt tid å venne seg til at denne ikke var nettopp "Tilbake til Riverton", men så snart man hadde fått ristet dette av seg, var dette en helt ypperlig bok. Jeg storkoste meg hele veien med nok en deilig fortelling fra Kate Morton. Spennende!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg syntes det var en nydelig bok, koste meg når jeg leste den :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sue Monk Kidd svikter ikke denne gangen heller. Måten hun beskriver mennesker og deres følelser er utrolig. Rett og slett en nydelig bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Forviklingar" mellom to permer. Historien blir bare mer og mer vill, jo lenger den skrider fram.

Synes forfatteren kunne ha slengt inn en liten "...og ikke nok med dét..." av og til, bare for å forberede leseren på neste utrolige sammentreff :D

Jeg må innrømme at jeg holdt på å gi opp hele boken, men måtte lese ferdig etter hvert som fortellingen ble mer og mer fantastisk.

Det eneste som imponerer meg, er forfatterens grenseløse fantasi. Men jeg tror at jeg med denne boken fikk en overdose av "romantiske dameromaner".

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hun er vakker, omtrent som meg, men på henne syns det mye bedre.

Godt sagt! (26) Varsle Svar

Har store problemer med å lese ferdig denne boken - likte øya utrolig godt og gledet meg til å lese denne, så ble veldig skuffet. Den er så treg og det skjer ingenting - ingeting som fengsler - så boken ligger på nattbordet enda.. har kanskje lest 1/3. Kanskje i sommer?!?!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Cecilie EllefsenAlice NordliHilde H HelsethEivind  VaksvikMonica CarlsenJulie Stensethingar hLailaTor Arne DahlElinBeChristoffer SmedaasPiippokattaTurid KjendlieEvaAnn ChristinTine SundalPia Lise SelnesSynnøve H HoelVidar RingstrømGeir SundetTone Maria JonassenRufsetufsaReadninggirl30edgeofawordNtotheaGrete AmundsenArveJoakimKjersti SErlend Risvik PaulsenHanne Kvernmo RyeTove Obrestad WøienAvaLesevimsaBenedikteBjørg L.VibekeCathrine PedersenRobinKristoffer