Dette er en av mine favoritter. Fantastisk bok. Elsker bøker som skildrer liv i andre kulturer og samfunn. Var en nytelse å lese!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Helt enig, en klar favoritt hos meg også. Det var noe veldig sanselig over boken, jeg følte meg helt "inne" i boken mens jeg leste, følte stemningen på kroppen. Det er flere år siden jeg leste boken men jeg anbefaler den fremdeles varmt til alle :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En lærerik bok om en annen kultur og en annen hverdag en den typisk norske... Lily har et imponerende livsmot og samtidig noen svake sider og følelser som jeg tror de fleste kjenner seg igjen i. En ekte, ærlig og fin historie som også jeg vil anbefale ikke å gå glipp av.

Etter å ha lest deres omtale av filmen innser jeg at jeg må gjøre kort prosess og sette meg ned med den :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gled deg til filmen, SirenSt! Av og til stemmer bok og film. Dette er et slikt tilfelle.
Å gå fra bok til film var som å krype tilbake, inn i boka og hjem til Lily, August, May og de andre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Syns boka var kjempe fin. Gode skildringer og godt skrevet.. Denne boka gleda jeg meg til å lese, og med god grunn.. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Selv om dette er en bok om en annen tid, et annet sted, altså en annen kultur en min, tar den opp temaer en kan kjenne seg igjen i. Jeg kunne leve meg til de grader inn i boka fordi jeg har opplevd noe av det hun opplevde, og det gjør den til en av mine sterkeste favorittbøker. Jeg har også snakket med folk som overhodet ikke har likt den, og det respekterer jeg, selvsagt, men for meg ble den altså en av mitt livs sterkeste leseopplevelser, rettere sagt tre sterkeste leseopplevelser, for jeg har lest den tre ganger, og sett den som film i tillegg. Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke sett filmen. Er den bra? Da må jeg skaffe meg den også da. hehe. En flott bok uten tvil.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ofte skeptisk til å se filmen når jeg har lest boka, og omvendt... Men denne gangen stemte filmen etter min mening godt med boka, i alle fall slik jeg hadde sett den for meg i mitt hode. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du inspirerte meg til å se filmen. Jeg har tenkt på det tidligere men det har ikke blitt noe av. Nå har jeg sett den og den er like bra som boka. En av mine favoritter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg likte også filmen veldig godt.
Må dessverre innrømme at jeg ikke har tatt meg tid til å lese boka ennå. Den har ligget her og ventet på meg lenge nå (sammen med mange andre bøker).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så hyggelig da: ) Jeg syns det var en meget god filmatisering av boka ja, likte den. Og hadde som sagt skapt meg ganske like bilder av personer og steder i hodet mitt: )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jorid FKaroline in WondersomniferumReadninggirl20MarianneDolly DuckIngunn SStine_JJane Foss HaugenBjørg L.Lisbeth Kingsrud KvistenMarit AamdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnetteToveEli HagelundGrete AastorpHarald KLogikaBokavhengigTorill Elisabeth RevheimLilleviMalinfornixEngelinIdaToneHildaMarit HåverstadEivind  VaksvikKay NilsenErikkjell kJostein Røysetingar hJohnny OlsenlillianerLesevimsaTor GeirSigrid Nygaard