Jeg leste også bøkene ganske like etter hverandre, og dermed ble denne litt for lik "potensgiverne" (som jeg likte kjempegodt). Veldig koselig bok, men jeg følte meg litt mettet på slutten. Jeg har sett at det har kommet enda en bok, som også høres lik ut, så den har jeg ikke noe behov for å lese foreløpig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg fikk "Sirile gentlemen søkes" i julegave, så nå skal jeg lese den likevel:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv gjerne hva du mener om den etterpå. Lurer på om den er som "Potensgiverne" eller faller den igjennom som "Rapsgubbene? Håper den er bra. Lykke til med boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes boka var bra. Den virket mer gjennomtenkt enn "Rapsgubbene". En koselig bok, vel verdt en gjennomlesing etter min mening. Løp og kjøp :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra. Den skal i hus en av de første dagene. Har et et behov(?) for noe lett å lese på jobb i helga. Nattevakter. God helg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok fin nattlektyre ja:-)

Selv har jeg akkurat begynt på "Snøbarnet" av Eowyn Ivey. Håper resten av boka er like bra som starten.

God helg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for info om ny bok - den visste jeg ikke om. Umiddelbart tenker jeg som deg at jeg er mettet, men det er greit å vite i tilfelle jeg skulle få lyst på mer godslig litteratur:-)

Jeg gjorde samme tabbe med Camilla Läckberg sine bøker. Da jeg hadde lest én kastet jeg meg over neste, og slik ble jeg i grunn litt mettet av dem også. Dagen lærdom er altså at man bør lese bøker av samme forfatter med noen ukers mellomrom:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett