Denne nådde ikke helt opp. Første halvdel av boken likte jeg ganske godt, men så ble det liksom altfor mye av det "gode". Jeg følte heller ikke at jeg fikk noe "tak" på karakterene i boken, de ble mest irriterende, og en god del av dialogen var klisjeaktig og unaturlig. Den skal få en fire minus av meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Leser denne nå. Enig med deg, nådde ikke helt opp hos meg heller. Vurderte en stund å avbryte den, men har lenka meg fast. Har noen få sider igjen. Dette er iallefall ingen ny Kate Morton, ikke i nærheten en gang. En treer fra meg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Dette var "overkill". Har ikke tro på Cappelen Damm som mener at Lucinda Riley vil bli den nye Kate Morton. Da må hun i tilfelle skrive noe mye bedre enn "Orkideens hemmelighet"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun minnet meg om Kate Morton - like irriterende :)))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva sier man ikke for å selge? Den slags har jeg hørt før ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Einig. Det blei litt too much, og enkelte lite truverdige vendingar på slutten trakk kraftig ned. Men grei nok tidtrøyte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg sitter igjen med samme følelsen som deg. En del var bra, men jeg ble flere ganger underveis irritert på hovedpersonenes handlinger og veivalg. Den fikk en 3'er av meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Irriterende er ordet! Likevel måtte jeg lese den ferdig... Men jeg leser neppe noe mer av denne forfatteren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LesevimsaSteinar JøsokKaren RamsvikOleKaroline in WonderDolly DuckEivind  VaksvikmarithcHarald KTralteJan Erik  OlsenReadninggirl20StineErikIdaAndreas BoklesersbjrnlvldKay NilsenPirelliVannflaskeJune PlutonikaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudvaskeklutannelinguaKjetil Klakegg BergheimtuhamremoiraLibraritas vMartinenBjørn  BakkenMereteAlice NordliLaila StenbrendenIngunn SAnne Berit GrønbechSimen "Boktimmy" IngemundsenGrete AastorpGro Anita MyrvangKathrinealpakka