Kate Morton skuffer ikke! Ble betatt av "Tilbake til Riverton", og måtte følgelig bare lese denne. Det tok litt tid å venne seg til at denne ikke var nettopp "Tilbake til Riverton", men så snart man hadde fått ristet dette av seg, var dette en helt ypperlig bok. Jeg storkoste meg hele veien med nok en deilig fortelling fra Kate Morton. Spennende!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har lest alle Kate Mortons bøker, og gleder meg til neste! Deilig med bøker man bare kan drømme seg bort i!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ok med slike bøker innimellom. Denne har jeg ikke lest, men jeg tror dere vil like Rosene av Leila Meacham og Orkideens hemmelighet av Lucinda Riley. Enn Tornefuglene, da? Vææældi romantisk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Orkideens hemmelighet av Lucinda Riley har jeg lest , og den er som du sier i samme kategori som Kate Mortons bøker. Tornefuglene leste jeg for mange år siden , men har glemt den , kanskje den er noe å ta frem igjen .!Rosene av Leila Meacham har jeg ikke hørt om , så takk for tips .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja denne falt jeg også for. Jeg leste alle Kate Morton sine bøker , i sommer. Det gjorde at jeg ble litt hekta på denne typen " feelgood " bøker , og jeg er der fremdeles. Tenkte bevege meg over på krim men leter alikevel etter flere bøker i samme stil som; Den glemte hagen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg elsket denne boka! Jeg klarte til slutt nærmest ikke legge den fra meg før jeg var ferdig. Kjempespennende, søt og litt trist på samme tid, fantastisk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie