Har store problemer med å lese ferdig denne boken - likte øya utrolig godt og gledet meg til å lese denne, så ble veldig skuffet. Den er så treg og det skjer ingenting - ingeting som fengsler - så boken ligger på nattbordet enda.. har kanskje lest 1/3. Kanskje i sommer?!?!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg ville avbrutt boka hvis ikke det var for at vi har leilighet i Murcia-området nede i Spania. Første halvdel av boka ville jeg gitt terningkast 1, og siste halvdel terningkast 6 husker jeg jeg tenkte da jeg la den fra meg. Så hvis du er tålmodig så kanskje du orker å lese den helt ut. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg her. Første del syntes jeg var ulidelig kjedelig, men den tar seg opp litt på slutten. Synes nok ikke slutten var så bra at jeg vil gi terningkast 6, men mye bedre enn begynnelsen var den i alle fall.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig i at denne boka er for kjedelig. Den innledende historien virker lovende, men så tar den historiske delen over og den var ikke god nok. Ventet i det lengste på at vi skulle komme tilbake til historien som var innledningen, men det tok sin tid... For spinkelt innhold og for dårlig fortalt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Problemet mitt var at Øya var så god. Forventningene var så skyhøye. Derfor ble fallhøyden stor. Gid jeg hadde klart å nullstille meg når jeg leser en bok. Ikke kreve noe. Forstår deg, men jeg kom meg gjennom den. Usikker på om den var god. Den var nok ganske bra, bare jeg som var litt skuffet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal lese den ferdig.. en gang.. men jeg også likte Øya sååå godt og hadde kjempe forventninger og da blir jeg så veldig lei meg når jeg ikke får samme opplevelse igjen. Godt mulig jeg hadde hatt lettere for å lese den om jeg ikke hadde lest Øya - eller at jeg ikke visste at det var samme forfatter... Hadde vært veldig greit med en "nullstillings-knapp" ;o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vanskelig å late som det ikke er samme forfatter, når rammehistorien er helt lik...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

sant nok :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva