Flukt

av (forfatter) og Henning Kolstad (oversetter).

Cappelen Damm 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.08 (51 terningkast.)

138 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Da Frank Mackey var 19 år, planla han å rømme fra Dublin til England sammen med kjæresten Rosie. Hun dukket aldri opp, og han trodde hun hadde reist alene. 20 år senere jobber Frank som politimann i Dublin, og da søsteren ringer og forteller at Rosies koffert er funnet i nabohuset, må Frank foreta en reise i sin egen fortid.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788202338466

EAN 9788202338466

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Dublin

Språk Bokmål

Sider 443

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 14 18 13 1 1

Bokomtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte denne boken da flere bokanmeldelser skrøt den opp i skyene. Selv syns jeg den var til tider litt mørk og kjedelig etter min smak. Handler om et par som for lenge siden planla og rømme sammen fordi begge bodde under dårlige forhold hjemme. Gutten drar som avtalt til møtestedet, men jenta dukker aldri opp. Gutten blir nødt til å dra alene, og antar at jenta fikk kalde føtter. Han utdanner seg til politi, og mange år går. En dag dukker kofferten,, som jenta som forsvant hadde pakket til flukten, opp. Spørmålene reiser seg om hvorvidt jenta hadde fått kalde føtter den gangen for lenge siden, eller om det var noe annet som hadde skjedd med henne. Gutten, i regi av sin stilling som politi vil prøve å komme til bunns i mysteriet..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tredje bok i "Dublin Murder Squad" serien, og denne gangen er det undercover-etterforskeren Frank Mackey som er hovedperson. Vi tas tilbake til hans barndoms bydel Faithful Place, Dublin - et sted han ikke hadde noen planer om å vende tilbake til, men en dag ringer søsteren og sier at det har blitt funnet en koffert som tilhørte ungdomskjæresten Rosie. De to hadde planlagt å rømme til England sammen for 22 år siden, men hun dukket aldri opp.

Boka er både en historie om familieforhold og en krimroman. Den er velskrevet og gir fine skildringer av livet i en litt shabby del av Dublin. Jeg er veldig glad i måten French skriver på.

Det er egentlig ikke så mye som skjer i denne boka og jeg syntes det ble nokså langdrygt etter hvert. En del av handlingen var også vel forutsigbar, det ble åpenbart ganske tidlig hva som hadde skjedd med Rosie og hvem som var ansvarlig. Jeg kommer allikevel til å følge denne serien videre og håper på litt mer overraskende vendinger i neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

10 kr per bok ,billigt synes no eg. 3 innb og 1 pocket


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Inntrengeren" av Tana French
 • "Utrygg havn" av Tana French
 • "Den mørke almen" av Tana French
 • "Flokkdyr" av Tana French
 • "Lik" av Tana French
 • "Kommer alltid tilbake" av Christina Erikson
 • "Brennende hat" av Val McDermid
 • "Kalendermordene" av R.J. Ellory
 • "Frykt det verste" av Linwood Barclay
 • "Den perfekte familie" av Lisa Gardner
 • "Blåmandag" av Nicci French
 • "Rett bak deg" av Lisa Gardner
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver