Ann, Victor, Helene, Nicolai. Fire ungdommer som henger sammen. De prøver ut ting, og alt er ikke like smart. En av de tingene de ikke burde gjort, var å stenge en klassekamerat inne i kjelleren på den nedlagte fabrikken nede ved elva, der det en gang skjedde en grusom ulykke. Kort tid senere er to av de fire ungdommene funnet døde, og den tredje er forsvunnet.
Utgivelsesår 2016
ISBN13 9788202516956
EAN 9788202516956
Genre Thrillere
Tildelt litteraturpris Rivertonprisen 2016
Jeg bøyer meg i støvet. Suverent god spenningsroman av Torkil Damhaug.
Syns denne var helt grei. Spennende nok til at jeg leste ferdig, men veldig rotete.
Her er min anmeldelse av "En femte årstid" (ekstern lenke)
Intrikat- spennende på hver eneste side, alle ballene taes ned- flott persongaleri ( den eneste jeg ikke får helt tak i er mor til ANN)Jeg har nikoset meg med bokenAnbefales !
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketJeg liker høsten. Liker mørket også, å være alene midt inne i det. Mørket er et teppe, kan hjemme meg i det. Noen ganger pakker det seg rundt meg, litt for hardt, og da blir det vanskeligere å puste, nesten som å ha falsk krupp.
Alt som leses i 2017 havner her, i den rekkefølgen lesingen avsluttes i.
Skriver kortfattet notater om boka:
-handling / tematikk
-leseropplevelse
-favorittsetning
-nye ting jeg lærte
-annet jeg biter meg merke i