Dette er oppfølgeren til romanen Mot nordavinden hvor vi ble kjent med Emmi og Leo. Leo er tilbake fra sitt utenlandsopphold og gjenopptar e-postkorrespondansen med Emmi etter et halvt års stillhet. Denne gangen møtes de ansikt til ansikt, men forholdet er fortsatt komplisert. Emmi er fortsatt gift, og Leo har fått seg kjæreste i USA.
Forlag Font
Utgivelsesår 2011
Serie Emmi og Leo (2)
Dette er en svært god fortsettelse av forrige bok. En «feel good» bok om kommunikasjon og følelser, forelskelse, selvinnsikt og erkjennelse. Kanskje beskriver boken noen av det som må være på plass for å holde nysgjerrigheten og interessen levende i et forhold.
Mailer er tålmodigere enn telefoner.
"Fremtiden" er hunkjønn og (derfor) uberegnelig.
Ingen kan få alt man trenger av ett menneske.
"Jeg har digre skap og kister fulle av følelser for deg inne i meg.
Men jeg har nøkkelen til dem også".
Hvis jeg ikke gjorde det vanskeligere enn det er, ville det heller ikke vært lettere.
Må jo holde styr på hva jeg kommer til å lese dette året også;) Denne gangen har jeg prøvd å skrive litt om hver av bøkene, slik at listen blir litt mer utfyllende. Planen er å komme seg gjennom en bok i uka, altså minst 52 i løpet av året, så får vi se hvor bra/dårlig det prosjektet går;)
Totalt 58 bøker, dog en del lettleste barnebøker. Jeg er fornøyd med å ha kommet meg gjennom prosjektet, det var ikke verre enn at det gikk, til tross for at det nesten ikke ble noe lesing i høst i det hele tatt! Det er ikke alle bøkene jeg har skrevet noe om, men det kommer kanskje etter hvert;)
Her kommer bøker jeg skal ta med meg på ferie :).Hvilke bøker tar dere med dere og har dere lest noen av disse?