I motsetning til sine søstre Rachel og Claire har Maggie Walsh alltid vært rolig og fornuftig. Helt til hun forlater ektemannen og drar til Hollywood. I LA bor Maggie hos sin beste venn, Emily, og hun begynner å gjøre ting hun aldri har gjort før. Etter hvert oppdager Maggie hva hun vil i livet, og hvorfor hun forlot ektemannen.
Forlag Penguin
Utgivelsesår 2003
Serie Walsh family (3)
Omtalt sted Los Angeles
Läser den svenska översättningen "Änglar".
Alt for mange sider med alt for lite handling.
Men da morgenen kom, var tungen min så tørr at det kjentes som om den var klistret fast til ganen med superlim. Automatisk strakte jeg ut hånden etter vannglasset og drakk alt sammen i en lang slurk. Først da den siste av dem gled ned i halsen min, husket jeg det. Kontaktlinsene mine. Jeg hadde drukket kontaktlinsene mine.
Se alle bokelskere som følger dette verketMan kan reise både kort og langt i bøkenes verden. Fasinerende å se hvor mange spennende steder som dukker opp, allerede i titlene. Listen startet som en liten lek for meg selv. Men, så fikk jeg lyst til å dele den.
Dette er en liste over bøker jeg har lest i år. Den kommer til å bli oppdatert underveis.
Egentlig bare alt jeg har lest oppigjennom...det som er verdt å nevne riktignok. Hukommelsen min er elendig, så jeg husker sikkert ikke alt en gang=)Mye av dette ble lest sene nattetimer i en liten, blå brakke da jeg jobbet nattevakt som vekter på ubåthavna i Kristiansand, på ferieturer eller under dyna.