Man kan reise både kort og langt i bøkenes verden. Fasinerende å se hvor mange spennende steder som dukker opp, allerede i titlene. Listen startet som en liten lek for meg selv. Men, så fikk jeg lyst til å dele den.


Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Artig liste, har du lest alle? Sjølv har eg lest berre to av desse. Sør-amerika manglar, men utover det ser det ut for at du har fått med alle verdsdelar. Og det er vel ikkje overraskande at Europa dominerer i norskspråkleg litteratur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. Har ikke lest så mange som jeg skulle ønske. Enda. Men, 5-6 av dem. Resten er bøker jeg ønsker å lese etter hvert. Skal se om jeg finner noe fra Sør-Amerika også. Sikkert en del å ta av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Der var i alle fall mange gode tips til andre bokelskarar i lista

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. Gleder meg at min kjærlighet til bøker og lesing, kan inspirere andre. Ikke en bok kommer på mine lister uten at jeg vet noe om dem. Enten innehold, forfatter eller etter omtale og det må være bøker jeg enten har lest eller kunne tenke meg å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Agatha Christie og Mord på Nilen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, sant det :) Den har jeg til og med lest en gang for mange år siden. Planer om å lese den en gang til da. Agatha Christie skal få en av de 2 ledige plassene på listen min :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ei kjempeartig liste :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk :). Så hyggelig at du synes det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

To bøker med titler fra Sør Amerika... Lituma fra Andesfjellene, av Mario Vargas Llosa og I Patagonia av Bruce Chatwin (dette er vel strengt talt en reise bok ... men en god bok uansett )

God liste med bøker du har fått med ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

OmpabopIngunn ØvrebøHanne MidtsundTom Arne MøllerbråtenKine Selbekk OttersenHilde H  HelsethSol SkipnesBenedictePiippokattaEllen E. MartolVigdis VoldHarald KKarin  JensenEster SDemeterJulie StensethTone Maria Jonassenheidi stoklandrune røstentuhamreleser42ingar hIdaRufsetufsaJarmo LarsenIna Elisabeth Bøgh VigreTorDolly DuckBjørg L.Merethe SolstadBjørn SturødFrisk NordvestRolf IngemundsenTrygve JakobsenJoannBente NogvaTom-Erik FallaEileen BørresenVannflaskeCtina