For god til å være sann

av (forfatter) og Astrid Eggesvik (oversetter).

Cappelen Damm 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.06 (72 terningkast.)

314 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Lola Daly finner ut at kjæresten, politikeren Paddy de Courcy, skal gifte seg med en annen kvinne. Journalisten Grace Gildee har selv hatt et forhold til Paddy, og nå vil hun ha hele historien om forlovelsen. Marnie Hunter er Grace sin tvillingsøster, men også hun har bånd til Paddy; hennes første store kjærlighet. Bruden Alicia Thornton er på sin side fast bestemt på å bli den perfekte hustru, men kjenner hun egentlig Paddy? Dette er historien om fire kvinner og en mann, og hemmeligheten som binder dem sammen.

Omtale fra forlaget

Fire kvinner - én utrolig kjekk mann. Og den mørke hemmeligheten som binder dem sammen. Alle husker hvor de var den dagen de hørte at den karismatiske politikeren Paddy de Courcy skulle gifte seg. Men for fire kvinner får nyheten spesielt stor betydning.


Stylisten Lola har all grunn til å være interessert i hvem Paddy skal gifte seg med. For selv om hun er kjæresten hans, er det ikke hun som er bruden. Knust av hjertesorg rømmer hun byen og går i dekning i onkel Toms hytte. Men blir Lolas fristed så idyllisk som hun håper? Ikke hvis journalisten Grace får bestemme. Hun vil ha hele historien om forlovelsen, og tror Lola sitter på nøkkelen.


Graces søster, Marnie, kunne ha vært til hjelp, men hun er altfor opptatt med å verne om sitt perfekte liv - sin perfekte mann, sine perfekte barn og sitt perfekte hus. Og bruden selv, Alicia, har ventet lenge på denne kunngjøringen, og er fast bestemt på å bli en forbilledlig politikerfrue. Men kjenner hun den virkelige Paddy de Courcy?


Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788202288976

EAN 9788202288976

Omtalt sted Irland

Språk Bokmål

Sider 719

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 23 32 9 4 2

Bokomtaler

Denne boka kommer seg for hver gang jeg leser den. Første gangen jeg leste den, ville jeg gitt terningkast 5. Nå er jeg oppe på en 6'er, og det skyldes først og fremst passasjene med Lola. Det er ikke ofte jeg ler og ler mens jeg leser, men det skjer stadig vekk her. Samtidig er det godt balansert mot det alvorlige temaet. Ser at noen har kritisert den humoristiske tonen som "ufarliggjør" temaet, men jeg er uenig i det, jeg mener at alvoret er godt ivaretatt og balanserer godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Brukar älska att läsa Keyes böcker, men det här var en synnerligen trist inläsning så jag klarade inte alls av att lyssna. Blev bara irriterad. Ska se om jag kan få den på svenska eller en bättre norsk inläsning för den här sög.
Tre veckor senare har jag fått tag i den svenska utgåvan av boken med den ypperliga inläsaren tillika skådespelaren Rachel Molin. Nu ska det bli kul att lyssna!
Det började inte så bra med att läsa svenska utgåvan "En förtjusande man" eftersom jag fick tag i CD bok och första skivan inte fungerade. Varken i bilen eller datorn. Nu läser jag boken genom att börja på skiva 2...
Nej nu ger jag upp. Detta är inte kul. Vissa meningar glimrar till men i det stora hela tappar jag lusten till att lyssna och börjar tänka på annat. Keyes kan bättre än detta.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Det er en del uleste bøker i bokhylla som jeg gjerne vil få lest. Skriver inn hva jeg synes om dem etterhvert som jeg har lest dem :)


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dyrene synes det var urettferdig at jeg bare lagde fugl og fjær-liste. Så, dette er bøker jeg har lest, eller skal lese, som har dyr eller pels i tittelen. Eller på coveret.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Storm i en tekopp" av Carole Matthews
 • "En sak har minst tre sider" av Marian Keyes
 • "Lucy Sullivan skal gifte seg" av Marian Keyes
 • "Er du der ute?" av Marian Keyes
 • "Fristet over evne" av Jill Mansell
 • "Sjokolade-englenes diett" av Carole Matthews
 • "The mystery of Mercy Close" av Marian Keyes
 • "I gode og onde dager" av Emily Giffin
 • "Baby eller ikke" av Emily Giffin
 • "På øverste hylle ; Kaos hos Daisy" av Jill Mansell
 • "I tykt og tynt" av Emily Giffin
 • "De desperates café" av Marian Keyes
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver