Fem stemningsfulle fortellinger fra forfatteren bak Øya og Hjemkomsten. Lidenskapelig kjærlighet på Kypros, en uventet varm julefeiring i England, brennende studentengasjement i Athen, mørke hemmeligheter på Kreta ... Victoria Hislop byr på fem stemningsfulle og varme fortellinger av velkjent merke i denne lille bokperlen. Les også en eksklusiv smakebit fra Hislops kommende roman, Tråden!
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2011
Enkel og lettelest novellesamling. Helt grei sommerlektyre, men det beste er vel en smakebit fra Hislops siste roman "Tråden". Har lest "Tråden" også og den anbefales å lese.
Enkle små historier. Hverken mer eller mindre.
Fire små julenoveller, en politisk novelle og et utdrag fra romanen "Tråden" fra forfatteren av Øya Helt grei lesning, men jeg har lest bedre av Victoria Hislop.
En skuffelse! Platt og uinteressant.
Se alle bokelskere som følger dette verketMan kan reise både kort og langt i bøkenes verden. Fasinerende å se hvor mange spennende steder som dukker opp, allerede i titlene. Listen startet som en liten lek for meg selv. Men, så fikk jeg lyst til å dele den.