Hold tett

av (forfatter) og Sissel Busk (oversetter).

Cappelen Damm 2010 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.55 (124 terningkast.)

362 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

mimmilankes eksemplar av Hold tett

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Min

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Etter at Adams venn begikk selvmord, har Adam blitt mer og mer humørsyk og tilbaketrukket. Foreldrene hans bestemmer seg for å spionere på ham, og installerer spionprogramvare på datamaskinen hans. Programmet gjør at de kan se hvert eneste nettsted han har besøkt, alle e-poster han har mottatt eller sendt, og etter hvert blir de dratt lengre og lenge inn i en labyrint av vold som kan ødelegge dem alle.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788204155603

EAN 9788204155603

Genre Thriller

Omtalt sted USA

Språk Bokmål

Sider 397

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

13 54 46 10 1 0

Bokomtaler

Jeg synes det var litt for mange historier som ble vevd inn i hverandre . Grei nok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er full fart igjennom hele boka, les hele omtalen min her (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Makkverk? Tja, spenningen holder i alle fall halvveis ut i boka, så det er for sterkt sagt, men historien er uvanlig tøvete. Nesten så man blir irritert etterhvert som hemmelighetene og sammenhengene avsløres, og avslutningen virker som den er skrevet i full fart. Tidlig i boka fører bagateller til store ting, mens dramatiske hendelser på slutten tilsynelatende ikke får noen konsekvenser. Mannen kan skrive med driv, men dessverre svikter plottet totalt. Det er temmelig rotete, men når man tenker nøye gjennom hvordan historien henger sammen, er det nesten latterlig.... Dessuten hadde jeg problemer med å skille et par sentrale personer fra hverandre, men det er muligens min feil. Ingenting jeg kan anbefale....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God historie med noen overraskende vendinger og godt driv, en bok jeg leste fort og gledet meg til å lese mer i når jeg la den fra meg. Likevel ikke helt fantastisk alt i alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av Hold tett (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Moderne

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Barn gjør ikke som foreldrene sier - de gjør som foreldrene gjør.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når en kvinne kjøper et par dyre sko, kunne hun ha brukt den samme summen på mat til noen som sultet. I den sammenhengen betyr de skoene mer for henne enn et liv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er alltid noen som har det verre enn en selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi kommer alltid til å gruble på hva vi kunne ha gjort for å redde ham. Men kanskje det ikke fantes noe, jeg vet ikke.Kanskje vi overså ting,men kanskje det ikke hadde spilt noen rolle.Og jeg orker ikke den tanken,for jeg ønsker ikke at vi skal slippe unna så lett, og så tenker jeg at, vel, jeg bryr meg ikke om skyld og skam og alt det der. Jeg vil bare tilbake en annen dag. Skjønner du? Bare en sjanse til,og kanskje, hvis vi kunne forandre bare en ting, en bitte liten ting, som for eksempel at vi svingte til venstre da vi kjørte ut av oppkjørselen i stedet for til høyre,eller at vi malte huset gult istedet for blått, hva som helst, da ville alt ha blitt annerledes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du la inn GPS i telefonen hans. Det var slik du fant ut hvor han var. Du overvåker datamaskinen hans og leser samtalene. Du tror muligens at det hjelper,men det er faktisk motsatt. Det er ikke meningen at foreldre skal vite hva ungene deres driver med til enhver tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Huset til familien Hill var dødt. Hun så bortover gaten og tenkte på at hver eneste nabo hadde kommet til begravelsen til Spencer. De hadde vært stillferdige i sin støtte, tilbudt en trøstende skulder, prøvd å skjule anklagen i blikkene sine. Men Betsy så den. Alltid. De ønsket ikke å sette ord på den, men de ønsket inderlig å legge skylden på henne og Ron - for på den måten kunne ikke noe slikt skje hos dem. Nå var alle borte, alle naboene og vennene. Livet forandrer seg egentlig aldri dersom en ikke hører til familien. For venner, til og med nære venner, er det som å se på en trist film - en blir oppriktig rørt, og en har det vondt, og så kommer det til et punkt der en ikke ønsker å føle tristheten lenger, så en skrur av filmen og går hjem. Det er bare familien som blir tvunget til å holde ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bedrifter legger inn spionprogrammer slik at de vet hvor medarbeiderne surfer. Forretninger deler ut rabattkort slik at de får oversikt over hva folk kjøper. Gudene må vite hvordan datafabrikantene forhåndsprogrammerer harddisken på den maskinen en kjøper. Søkermotorer holder regnskap over hva en har slått opp på, og så lett som det er å lagre ting i disse dager, behøver de aldri slette det igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den tanken burde ha satt hans egne problemer i perspektiv, men den gjorde ikke det. Det er alltid noen som har det verre enn en selv. Det er aldri til noen særlig trøst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mike var ikke sikker på om han var håpløst gammeldags og politisk ukorrekt når han ikke kunne avgjøre om dette var vanlige tenåringer på fest eller horer på jobb.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Følger trenden og lager liste


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Disse lydbøkene hørte vi dette året.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Ringer i vann" av Harlan Coben
 • "En siste sjanse" av Harlan Coben
 • "En venn av familien" av Harlan Coben
 • "Feil side av veien" av Harlan Coben
 • "Dypt savnet" av Harlan Coben
 • "En siste detalj" av Harlan Coben
 • "Den siste du møter" av Harlan Coben
 • "Livstegn" av Harlan Coben
 • "Harde slag" av Harlan Coben
 • "Tilgi meg" av Harlan Coben
 • "Vær hos meg" av Harlan Coben
 • "På grunn av et løfte" av Harlan Coben
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver