Viser 21 til 30 av 2663 lister

Vi etablerte en lesesirkel i januar 2019, i det nasjonale bokåret, med formål å lese 12 ulike nordnorske forfattere ila. året. Listen oppdateres fortløpende.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Forslag til bøker til lesesirkel - ny runde.
Kvinnelige forfattere fra land vi sjelden leser fra.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

For de som ønsker å lese nynorsk


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kronologisk rekkefølge: Alex Recht og Fredrika Bergman


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kronologisk rekkefølge: Fredric Drum og Skarphedin Olsen


Godt sagt! (1) Varsle Svar

(Ranked by the Users of Goodreads!)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Igjen, sidan det ikkje finnest nokon funksjon på bokelskere (eg har i alle fall ikkje oppdaga nokon) der ein kan markere når ein har skaffa seg dei enkelte bøkene, så lagar eg meg ei årleg liste på dette.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min venninne og søster anbefaler bøker. Lager en liste for å holde oversikt.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her har jeg laget en liste over de seks beste bøkene som jeg har lest og som jeg mener er de seks beste for ungdom. Er du enig? Eller uenig? Gjerne si ifra!


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte såvidt i sommer med å lese en bok fra hver av de 14 kvinnene som har vunnet prisen og har som mål å bli ferdig før prisen blir gitt ut på nytt høsten 2019.

Noen, som Selma Lagerlöf fikk prisen for en annen bok enn den jeg har lest og rekker jeg det kommer jeg til å lese den hun vant prisen for.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AnjaBoktimmymajaSiv ÅrdalHegeKarin  JensenWenkeIngunn SHeidi LBjørn SturødIdaJulie StensethAnne-Stine Ruud HusevågBente NogvaStine SevilhaugBenteTorill Elisabeth Revheimingar hLilleviSilje-Vera Wiik ValeLibraritas vOle Jacob OddenesKnut SimonsenMartinengretemorellinoronilleGVHeidi Nicoline ErtnæsHanne KolbruThomas KlakeggGunillaStine Askeandreas h. o.MariarRade AlmudaffarVannflaskeLisbeth Kingsrud KvistenGaladrielElin LuråsIda Tangstad Gravrok