Viser 31 til 40 av 2764 lister

Sommerens ferie langs østkysten må ha et litterært følge. Kanskje ikke bare med klassiske «on the road»-bøker, men med litterære smakebiter fra hver stat vi besøker. Ruten går gjennom følgende stater:
- New York
- Pennsylvania
- Maryland
- Virginia
- North Carolina
- Tennessee
- South Carolina
- Georgia
- Florida


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Etter Flink pike (Gone girl) ble blågrønne forsider med gule detaljer kode for en bestemt type psykologisk thriller: Hovedpersonen er en kvinne. Vi er usikker på om vi kan stole på henne. Det kommer (minst) en twist underveis.

Jeg elsker disse bøkene, og har samlet noen her. Kom gjerne med tips til flere slike!

Ja, jeg vet, noen av bøkene i denne listen mangler den gule detaljen, men de er designmessig innen for det samme språket ;)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Disse tre romanene tar for seg de revolusjonære som konspirerte i utlandet for å styrte tsarregimet i hjemlandet Russland. Én av romanene er skrevet før revolusjonen faktisk fant sted i 1917, de to andre flere år seinere. Alle forfatterne er østeuropeere. Originalsspråket er på engelsk, tysk og russisk. Alle er oversatt til norsk. (Publisert 18.02.20).


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Februar 2020


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker jeg leste i januar 2020


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kom gjerne med tips til lignende bøker (og kom gjerne også med forslag til en bedre liste-tittel).


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bøker jeg har lest i Desember


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

alpakkaGro Anita MyrvanggretemorBertyRandiSiljeRune U. FurbergJan-Olav SelforsKristinK. H.Karin BergVibekeMonica CarlsenSynneSiljeTorill Elisabeth RevheimBjørg L.Jane Foss HaugenHarald KLailaHeidiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTrygve JakobsenLinnReadninggirl20AnineRisRosOgKlagingrubbelKay NilsenKjartanBjørn BakkenLeseaaseTone HHarald AndersenRita KathrineKristinMargrethe  HaugenEvinaSigrid NygaardTonesen81