Tusen takk for svar. Her var det masse spennende som jeg ikke har lest enda. Etter det du skriver er det flere av disse som kommer til å være øverst på leselisten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar. Har notert meg alle bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar. Her var det flere bøker jeg har stående som ikke har blitt lest enda, så snedig å få de med på listen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for svar. Da kom det noen flere på leselisten. Blir spennende å se hvordan den blir til slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Håper flere ser seg muligheten til å svare på denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for svar. Her var det masse ukjent,men har notert meg alle

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenker å lage meg en leseliste for 2017 og da vil jeg gjerne ja dine topp 10 som bare må leses. Jeg er altlesende,.men trenger nå innspill. Det kan både være alt fra gamle gode klassikere til det nyeste som er gitt ut. Håper og gleder meg til mange gode innspill fra dere

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Til dere som har lest disse bøkene. Må de leses i rekkefølge,eller kan jeg begynne med bok nr 2 da det er den jeg må levere i fra meg først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da vart det etterlengta ferie her. Starter den med å lese Alene Sammen av Abraham Verghese. Hva det blir å lese når jeg er ferdig med den, vet jeg ikke enda. Får se hva som frister mest i bokhylla etterhvert :)

Ha en fin helg og påske til dere alle :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helga blir det å lese kongefrykt av Kurt Aust og professor tronstads krig av Olav Njølstad. Ellers blir det sikkert noen seriebøker innimellom de andre bøkene.

God hælg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har plass til flere av de bøkene, hvis de vil komme å bo hos meg :) hvordan gjør vi det? videre på melding eller?

de jeg ønsker er :
- skjulte skrifter.
-brent b.
- mafian i krig.
- sangen i mitt hjerte.
-tsotsi.
- brida.
- regines bok.
- å telle stjerner.
- post mortem.
- en siste detalj.
- guds venstre hånd.
- den siste du møter.
- svart som ravnen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen er det å lese Den trejde sannhet av Kurt Aust. Blir jeg ferdig med den, så blir det enten å fortsette med enda en bok av Kurt Aust eller fortsette på jordmor-serien av Sigrid Lunde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

denne helga blir det å lese ferdig Hevnens alkymi
av Kurt Aust . Blir jeg ferdig med denne, har jeg flere bøker av Kurt Aust liggende. Ellers blir det å fortsette enten med serien jordmoren eller Forsyth-sagaen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen blir det å lese ferdig Pergamentet av Gert Nygårdshaug. Hva det blir å lese etter den vet jeg ikke enda, men har en fin stabel bibliotekbøker liggende, så blir nok et dypdykk der etter hvert tenker jeg :)

Fin lesehelg til alle :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er vel 3 mål jeg har satt til meg selv i år. Det første er å lese enda mer variert enn hva jeg gjør nå. Det andre er å kjøpe mindre bøker dette året(får se hvordan dette går) og det siste målet er å krympe boksamlingen min som jeg har, som består av så å si bare bøker som ikke er lest enda. Greier jeg disse 3, eller ihvertfall noe av det, så skal jeg være fornøyd :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

har lest 18 av bøkene på listen, men har mange av bøkene stående i bokhylla for lesing etter hvert :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde vel egentlig kunnet limet inn oppdateringen fra forrige uke. Holder fortsatt på å krymper påbegynte bøker, men samtidig har jeg vært på biblioteket å lånt meg de 4 første bøkene i Forsyte -sagaen av John Galsworthy. Så har da noe å finne på denne helgen også :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skal også denne helgen prøve å krympe listen med påbegynte bøker. Holder på å leser Røverbruden av Margaret Atwood, Kongedrapene av Jan Ove Ekeberg, jordmoren nr 30 og Den siste pilgrimen av Gard Sveen + jeg har flere påbegynte bøker liggende litt her og der. Så har da noe å finne på i helga også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen blir det litt så som så med lesing. Har en skoleoppgave som må skrives ferdig i helgen. Men vinner jeg på å lese litt, så skal jeg prøve å bli ferdig med Åndenes hus av Isabel Allende. Hvis jeg vinner på noe mere, blir det å prioritere Jordmor-serien nr 29. Ellers så får jeg se hva som frister å lese :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har vært lite lesing den siste tiden her, så håper at denne helgen blir en litt bedre lesehelg. Holder på å lese Inferno av Dan Brown, Bok nr 24 i Jordmorserien, Ritualer av Mo Hayder og Det siste slaget av Kristian Kapelrud. Så håper å bli ferdig med noe av dette :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F Tislevoll