Første lesehelg i 2014 og jeg glemte nesten å skrive dette innlegget. Det har vært en litt kaotisk start på 2014, men det betyr vel at det bare kan gå en vei.

Denne helgen blir det lett lesing i påvente av oppstart lesesirkel. Det er mye sport i helgen så jeg tror jeg venter til mandag med å starte på første bok, Middlemarch av George Eliot. Det er mulig jeg lukter litt på den om noe av sporten blir langtekkelig. Ved siden av hockey, langrenn, hopp og skiskyting tror jeg Dead Weight av T.R. Ragan passer. Hovedpersonen ble kidnappet da hun var 17 år, nå 20 år senere jobber hun for å unngå at andre opplever det samme. Dette er andre bok i The Lizzy Gardner Series. Om det ikke er veldig spenning på tv så rekker jeg kanskje å begynne på den tredje boken, A Dark Mind.

Hva leser du den første lesehelgen i 2014?
God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 29 svar.

Denne helgen har jeg lest ferdig Eldorado av Laurent Gaude. Likte den forrige, Orkanen, så godt at jeg ville ha noe mer av samme forfatter. Deretter er det blitt noen noveller fra Alice Munros beste. Hun skriver virkelig helt fantastisk! Nobelprisen er vel fortjent!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen har jeg lest ferdig Magiske øyeblikk av Nora Roberts. Må si at det er noe av det kjedeligste jeg har lest på lenge, det holdt bare til 2 på terningen. Neste bok blir Amerika av Christin Grilstad Prøis, bok nummer 18 i serien Livets lenker. Det er godt med litt lettleste bøker av og til, de hjelper meg å koble ut alt annet, supert når man bare vil slappe av og kose seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Idag ble jeg ferdig med En slags fred av Grebe og Träff, og fortsetter med Alligatorvannet av Lynne Bryant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Catch 22 av Joseph Heller. Merkelig, men morsom bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helgen skal jeg lese : Flukten fra Frank av Herbjørg Wassmo.
Denne boka er ulik de andre bøkene jeg har lest, gleder meg til fortsettelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde planer om å fortsette i Forvist av Robert Dinsdale, men fikk et hett tips i går og siden boka sto på hylla på jobben ble den meg hjem...og derfor starta jeg på Fortellinger om sju bål av Johan B. Mjønes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat gjort meg ferdig med Val McDermid - Gravmerket. Det var grei underholdning. Litt historie, spenning og krim. Skal nok få begynt på en ny bok i løpet av helga. Litt usikker på hvilken det blir enda, men kanskje den nyeste til Liza Marklund.

God lesehelg folkens.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ting tar tid. Jeg er fortsatt ikke ferdig med "Formål ekteskap", og bruker tid på den denne helgen også. Kryss fingrene for at jeg blir ferdig. Jeg liker den ganske godt etterhvert som historien har etablert seg.

Jaja. God lesehelg til alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har startet på "Menneske uten hund" av Håkan Nesser. Har likt det jeg har lest tidligere av han, så har forventninger til boka...

God helg :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er helt forvirret på dager for tiden ettersom jeg fortsatt har juleferie, så var langt utpå dagen før det gikk opp for meg at det er fredag ;) Hehe...

I natt fullførte jeg Café Sorgenfri av Lolly Winston. Det at folk har det så vondt at de gjør alt mulig rart finner jeg mye mer trist enn morsomt, så denne falt ikke i smak, selv om den tok seg voldsomt opp mot slutten.
Har også begynt så vidt det er på Tomt rede av Alicia Gimènez-Bartlett. Dette er en helt ny forfatter for min del, så jeg er spent på denne samtidig som jeg har god tro på den. Krim er mye mer riktig sjanger for meg ;)

God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er godt det er flere av oss. Som hjemmeværende pleier jeg å stole på samboeren for orientering, men nå som han har juleferie er det helt kaos.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt forsinket med innlegget mitt. Er fremdeles kronisk døgnvill og kom akkurat på at det er fredag. I går leste jeg ferdig Monstermenneske av Kjersti Annesdatter Skomsvold. En skikkelig murstein, men mursteiner skremmer ikke meg;) Har litt blandet oppfatning av boka. Men skal prøve å få til en anmeldelse av den i løpet av helga.

Og i dag har jeg begynt på Harens år av Arto Paasilinna, og jeg skal lese videre i Min kamp 4 av Knausgård (blir nok aldri lei av disse bøkene, de er herlige og glad jeg tok sjansen på å lese dem), og jeg skal begynne på en spenningsbok/thriller som heter Girl in the woods av Jennifer McMahon.

Så her er det både kjente forfattere og forfattere som jeg ikke har lest noe av før. I desiste årene har jeg vært flinkere og tøffere til å lese av forfattere jeg ikke har lest noe av fra før. Så sånn sett har det gått bra. Jeg liker å utforske. Hadde en tendens til å lese mye av det samme før i tiden, men leser gjerne litt varierte sjangre også. Liker å være altetende selv om det er mørk litteratur som står meg nærmest.

Så, går ikke tom for lesestoff denne helga heller. Uansett hvor mye jeg leser, så går jeg aldri tom for lesestoff. Et luksusproblem det der. Ellers blir det nok en rolig helg som vanlig og jeg skal holde meg unna alle sportssendingene. Totalt allergisk:)

Dette er vel mitt korteste innlegg noensinne:) Men har bare ikke mer å tilføye.

God helg:) Og godt nytt år til dere alle:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Var litt forvirret denne helgen jeg og, men det ble helg uansett :-) Er spent på hva du mener om Monstermenneske, men ta det når du orker..

Har vel nevnt det før, men Knausgård har jeg litt problemer med. Du har overbevist meg om at jeg kanskje må prøve meg på verket hans etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har så smått begynt på Monstermenneske anmeldelsen, så den kommer nok etter hvert. Energien min er ikke som den en gang var på grunn av langvarig sykdom. Kjipt å bli gammel så tidlig:)

Hadde problemer med Knausgård tidligere jeg også. Aldri i verden skulle jeg lese bøkene hans siden bøkene hans fikk så stor oppmerksomhet, men så var det denne nysgjerrigheten da. Og gjett om jeg ble positivt overrasket over bøkene hans. Heldigvis var det ikke gubbalitteratur som jeg hadde fryktet for, likevel.

Hadde vært artig om du også prøvde deg på Min kamp bøkene hans og høre din mening:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På årets første leshelg skal jeg kose meg med boka Indias Datter av Shilipi Somaya Gowda.Gleder meg til å begynne,tror det blir en spennende bok:-) Så blir det tv kos og litt kryssord,og litt god mat:-) God Lesehelg!!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fant Lakse-enka av Ingrid Bjørnov på Coop i dag, tre bøker for 99,- (og så var jeg i gang igjen, ja...), og begynte fliringa alt i stikkprøva, så det blir denne i kveld.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har tenkt til lese Sikre tegn på din død. Jeg skal hente første hunger games lydboka på biblioteket i morgen. Har akkurat sett filmen og trur jeg har blitt bitt av basillen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen blir det å lese ferdig Pergamentet av Gert Nygårdshaug. Hva det blir å lese etter den vet jeg ikke enda, men har en fin stabel bibliotekbøker liggende, så blir nok et dypdykk der etter hvert tenker jeg :)

Fin lesehelg til alle :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg skal skumma gjennom siste bok i The Hush Hush Saga, paranormal romance for ungdom om ein fallen engel og hans kjæraste. Ja, det er bortimot like forferdeleg som det høyrest, men når ein no har komme til siste bok må ein nesten fullføra.
Når den er ferda skal eg enten fortsetja med Wuthering Heights av Emily Brontë, som har vore mitt dårlege samvit sidan september ein gong, eller byrja på ei av julegåvene, & me skal bli omskapte av sambygding Jostein Fretland og kjæraste Mariell Øyre.
Elles avgjekk telefonen ved døden (eller vart indisponert grunna skrekkeleg sjukdom), so lydbøkene er lagt på vent. Det er ser dermed ut som eg kanskje kjem til å gå til innkjøp av Shakespeare sin King Lear, sidan det var den som sto fremst i lydbokkøen (og med det rauk tanken om ingen fleire bokkjøp før eg har lese massevis av det eg alt har...). Den Nationale Scene har premiere på dette stykket om berre to veker, og eg vil lesa det fyrst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg koser meg med Steinbecks Travel with Charlie og hører Mehlums Madrugada på lydbok. Både Lord Byron og Jens Bjørneboe er påbegynt, men på vent for øyeblikket. Jeg får forsøke å avslutte Steinbeck før vi begynner med Middlemarch.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har så vidt kommet litt i gang med Middlemarch. Kjente med engang at dette er en bok som må leses og fordøyes sakte. Den passer på flere måter sammen med Richard Hermanns Dronningtrilogi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Sammen alene" av Abraham Verghese er nå lastet ned på mitt lesebrett (E bok til kr.49,-). Er godt i gang og gleder meg til fortsettelsen. God nyttårshelg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har nå kommet meg til bok nr. 8 i serienDrapet på Aurora Lindkvist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal lese ferdig busemannen - Knut Nærum m fler... Som er festlig:-) .... Og Kvinneleiren - Kristian Ottosen som er heftig alvor... Før jeg også tar fått på Middelmarch. Gleder meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Totusenogfjorten har starta godt
Med Turen med Charley snart unnagjort
Og komande mandag er første dag
Med Middlemarch-lesing i samla lag

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg leser en bok jeg ønsket meg og fikk i julegave; Ung jente, voksen mann av Eline Lund Fjæren. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det gikk visst litt fortere å lese den boka enn jeg hadde tenkt, så nå må jeg oppdatere litt her. Nå skal jeg kose meg med en annen bok i helga, nemlig The Darkest Minds av Alexandra Bracken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har jeg og lyst å lese =)
Kos deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den skal visst være veldig bra. Jeg gleder meg til å begynne på den! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibeke