Helt OK bok. Den blir litt urealistisk med disse videosamtalene med de døde, men man blir oppriktig glad i personene i boka, og det er mye varme her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte denne boka, da den er en annerledes krim. Skikkelig creepy. I stedet for at det skjer en forbrytelse og denne skal oppklares, så får man innblikk i morderens syn på ting. Virkelig ekkelt. Det ble ennå værre av at jeg er lommekjent i en del av terrenget der handlingen foregikk (selv om kart og terreng ikke alltid stemte helt).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Husker ikke om jeg fikk de gratis, eller betalte kr 100,- for en diger bunke med fantastiske klassikere. Og en gang fikk jeg en hel eske med nye bøker fra et forlag. Det var en fantastisk fin og overveldende gave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"På vegne av venner" med Kristopher Schaug
"På jakt etter en skytsengel" av Eira Storstein
"En gatekatt ved navnet Bob" av James Bowen (tror dette er den norske tittelen)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tyrion - uten alle horene så klart. Men tror man kunne opplevd mye rart med en dag sammen med han. Frekk kjeft på den karen der. (A song of ice and fire)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende :) Jeg har kjent til bokas tittel i "alle år", men aldri lest den før. Ei heller lest noe om boka eller forfatteren. Så da jeg åpnet den og begynte å lese, så ante jeg ikke hva slas sjanger boka var engang. Jeg startet med helt blanke ark. Og jeg må si at jeg frem til nå bare elsker denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"The catcher in the rye".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lesegleden kommer fra min mor og min mormor. Min mormor hadde mange velfylte bokhyller (i hvert fall slik jeg husker det - jeg var ganske liten når jeg så dette) og jeg syntes det var et vakkert syn med alle disse bøkene. Men min mor er nok største pådriver her. Hun leste alltid for min bror og meg når vi var små. Hver kveld leste hun forskjellige barnebøker for oss. Og hun behandlet bøkene med en så stor respekt. Med sine vakre hender bladde hun om med elegante bevegelser. Det var magi og vakkert på samme tid. Når jeg begynte å lese selv, så brukte jeg fort mye tid på biblioteket. Både på skolen og det lokale og leste alle hestebøkene som var skrevet tror jeg. Og vi hadde også masse spennende bøker hjemme. Blant annet noen dyreleksikon jeg elsket over alt på denne jord. Kunne bla i disse i timesvis og lese og lære om alt fra katter og hester, til krypdyr og insekter. Selv den dag i dag elsker jeg å bla i disse bøkene. For meg er bøker mer enn en historie. De er fysisk vakre å se på og gir en god følelse av å holde i hånden og å bla i sidene. Kanskje jeg har en bokfetisjme?? Selv om jeg hata regnskapsboka mi og rev denne i fillebiter etter endt videregående :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"A street cat named Bob" - en enkel bok, men gosj så herlig. Ikke ofte jeg må ha en boks med Kleenex når jeg leser bøker, men her måtte jeg det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

The world according to Bob.

For et par uker siden leste jeg "A street cat named Bob" og ble helt forelsket i denne katten og hans eier, som slet seg tilbake til livet. Boka var så rørende, så jeg er helt hekta på Bob fortiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En liten digresjon, men kjenner jeg savner Brokers i Glasgow noe veldig. Min yndlingsbokhandel nr 1. Det er lett og kjapt å ta toget mellom Glasgow og Edinburgh, og har jeg vært der, så har jeg bare handlet på Brokers i Glasgow. Men nå er denne perlen av en bokhandel borte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk Randi :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for link :) Murstein ja - håper jeg ikke pådrar meg lesearm av å holde boka oppe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eks-Citro-enn eier ;)

Jeg må nok innse at jeg er stuck med Dån-ki-Håte selv om jeg synes Donkey Shot var mye morsommere ;)

Og for en herlig skrue han er. Har ikke lest mye av boka ennå, men er godt i gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har like mange unnskyldninger for å kjøpe bøker, som jeg har for å ta en skål. Alt fra "oj så pent omslag" til "jeg overlevde tannlegen og fortjener noe fint".

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Balansekunst av Mistry

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hahaha :) Fantastisk.

Jeg sier Dånn-ki-hå-te, men hører andre si Donkey Shot (likte denne). Men begge deler er altså lov? Selv om jeg som norsk helst skal bruke skutt esel?

(jeg sier forresten Sitro-en)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et merkelig spørsmål, men hvordan uttaler man Don Quijote? Jeg hører folk uttale dette forskjellig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Endelig en bok, som virkelig traff meg midt i hjertet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den historiske delen av boka, er faktisk veldig bra. Kuppet, levesettet og hestedelen av boka, er virkelig bra og korrekt beskrevet. Bare så synd at boka ødelegges av en kjærlighetshistorie i ekte kiosklitteraturstil. Det er så fjåsete, fult av klisjeer og urealistisk, at jeg blir uvell. Jeg leste ut hele boka, fordi jeg var interessert i å finne ut hva som skjedde med kuppforsøket, ikke hva som skjedde med de to hovedpersonene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

tuhamreTatiana WesserlingLesevimsaMarit HåverstadEileen BørresenTarjeiLillevileser42moiraRufsetufsaHarald KlillianerMarit MogstadKristine LouiseLisbeth Kingsrud KvistenVannflaskeLogikaNinaAkima MontgomerySol SkipnesGroOmpabopIngunn ØvrebøHanne MidtsundTom Arne MøllerbråtenKine Selbekk OttersenHilde H  HelsethBenedictePiippokattaEllen E. MartolVigdis VoldKarin  JensenEster SDemeterJulie StensethTone Maria Jonassenheidi stoklandrune røsteningar hIda