Hvilket bokkarakter ville du ha tilbringet en dag med, og i såfall, hvorfor? :)

Kjekt å få med navn på boken og forfatter :)

Unnskyld gramatikken min, den kan være litt merkelig noen ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Bigsby fra fabler - men uten Snow! :p

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uten tvil Albus Humlesnurr fra Harry Potter. Tenk så mye man hadde lært?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig! Også kanskje kan man lære forsvarskunster mot slemme lærere og sjefer som bombaderer deg med lekser og arbeid!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tyrion - uten alle horene så klart. Men tror man kunne opplevd mye rart med en dag sammen med han. Frekk kjeft på den karen der. (A song of ice and fire)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg personlig ville ha vært sammen med Harry Potter, Ronny og Hermine, og kanskje lære noe, eller sammen med Frodo i Ringenes Herre :) Hadde sikkert vært artiiiiiiiig!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ninny Threadgoode fra "Stekte grønne tomater på Whistle Stop Cafe", skrevet av Fanny Flagg. Elsker mennesker som kan fortelle gode historier om omtrentlig hva som helst, og Ninny er en slik.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg skulle akkuratt til å skrive det samme :P

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I dag føler jeg for en pub-runde med Dr. Gideon Fell, øldrikkende brumlebasse med slengkappe og stort ordforråd. Kjent for å løse umulige forbrytelser i John Dickson Carrs koselig grøsselige kriminalromaner. Og, naturligvis, for sitt monumentale historiske bokverk om det engelske folks drikkevaner.

Eller kanskje en kopp te med Frøken Detektiv (1930-utgaven).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, Nancy Drew har jeg faktisk også tenkt på :D Jeg har lest mange av de nye Frøken Detektiv-bøkene, og en av den gamle versjonen. Jeg må innrømme at de gamle versjonene var mye mer spennende :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mannen med ljåen/Døden fra Discworldbøkene til Terry Pratchett. Snodig figur som undrer seg over alt det rare de levende finner på. Ikke alt han forstår, men visse ting har han forstått veldig godt, noe som kommer godt frem i Hogfather. Grøsser fortsatt av talen han holder til Susan om hvordan menneskeheten trenger små fantasier/løgner for å tro på de virkelig store løgnene som rettferdighet, menneskeverd, medfølelse o.l.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kanskje en av hovedrollene til Jane Austen, bare for å få vite hvordan det var den gang :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Altså leve på en tradisjonell måte ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mest fordi det var så overdrevent mye regler og etikette som skulle følges, samtidig som det alt dreide seg om var å lure inn den rikitige mannen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig med Luke Skywalker eller noen andre i Star Wars. Ikke noe kjedelig liv det der...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

det er sikkert åvist. Han, hadde vært yppelig å :P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie Uvaag