Jeg lurte på hva ditt beste røverkjøp av en bok eller flere bøker har vært? I dag kjøpte jeg for eksempel 15 bøker til 300 kroner(4 innbundet og resten Pocket) og alle var så og si splitter nye. Finn.no er tingen, og jeg skal kjøpe 10 nye av vedkommende snart. Så fortell gjerne om dine røverkjøp og ikke minst gi tips til hvor man kan finne billige bøker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 24 svar.

synest jeg har gjort et røverkjøp når jeg har kjøpt 4 2012 titler for bare 25 kr. pr. stykke.:))) Jeg kjøpte det i forbindelse med et feiring av at en bokhandel var 10 år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mot slutten av forrige århundre: Seks bind av Norsk Biografisk Leksikon, skinnbundet, butikkfersk og uåpnet for 50 kroner! Lagerrydding hos bokhandler, 50 kr pr pose. Aldri før har så mange bind leksikon fått plass i en pose.

(Den velinformerte leser vil vite at seks bind bare rekker til "N". Og at teksten (uten bilder) senere er lagt ut på internett. Men gjett om jeg har kost meg fra Abel til Nitter. )

Tjuende århundres beste kjøp, ubetinget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjøper de fleste av bøkene mine på engelsk, fra England. Da er prisen nesten halvparten av det den er her. En nyere serie på fire bøker til 130 kr er et lite røverkjøp for meg: )
Norske forfattere må jeg jo smøre meg med litt tålmodighet for å få tak i...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En stor pose gratis paperbacks... Hvor fra bør jeg ikke si.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det må være de gangene jeg har kjøpt en stappfull pose med bøker på bruktbutikken for 20 kroner, med mange godbiter og nesten helt nye bøker. Da er jeg salig flere dager etterpå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var i romjula i fjor. Boksalg til inntekt for Dyrenes beskytter. Fikk to stappfulle bæreposer med bøker for 200 kroner mener jeg det var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har kjøpt mye billig når biblioteket her har restsalg eller skal kaste gamle bøker. Antikvariat kan også være bra. For noen mnd siden kjøpte jeg 18 stk bøker om andre land osv for kr 90, eller kr 5 pr bok....De var sånn litt over 120 sider i snitt...Ikke værst. Spør på ditt lokale bibliotek. om når de skal kaste noe,. Skjer ofte rett før sommeren eller til jul.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vanskelig å nevne enkeltbøker, men har begynt å kjøpe de fleste bøker brukt. Har en brukthandel like ved der jeg bor som selger alle innbundne bøker for 10,- og alle pocket for 5,-.
Her kommer det ofte inn masse nytt, og 99% av alt der er bare lest 0-1 gang og er i perfekt stand. Går ofte ut igjen med 5-10 bøker hver gang jeg er innom. Eneste ulempen er at man ikke kan bestemme seg på forhånd for hva man vil kjøpe, men må se det an ut i fra hva som er der. Vanskelig å kjøpe nye bøker i butikk til 349 når jeg kan kjøpe hundrevis av bøker jeg har lyst til å lese for 10,- stk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I går for eksempel handlet jeg 17 bøker på Norli i byen for 200 kr. Det var posesalg og 100 kroner posen. I fjor høst, tidlig vinter handlet jeg over tyve bøker på et bruktboksalg i byen, der kostet det tyve kroner for innbundet bok og fem kroner for pocket. Og det var MYE å velge i. Lokalet var stappfullt av engelske pocket, ny litteratur, gammel litteratur, klassikere osv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ettersom jeg er en særing som elsker bøker av Dostojevskij, Bronte søstrene og Shakespear vil jeg si at de fleste bøker jeg kjøper er røverkjøp. Pris og kvalitet henger heldigvis ikke alltid sammen. Hvem gidder å kjøpe ei Ragde bok til 300-400kroner når alternativet er Forbrytelse og Straff til halve prisen? Sikkert mange, men ikke denne karen. Å nei du...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mitt siste røverkjøp var nok ikke i den klassen, men som nybakt farmor ble jeg lykkelig da jeg fant "Gubben og katten og hanespetaklet" på salg for kr. 79! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke godt å si, jeg har funnet utrolig mange gode bøker på loppemarkeder og bruktutsalg til en latterlig billig penge. Skal jeg trekke frem en, må det kanskje bli den gripende Balladen om den bedrøvelige kafe av Carson Mc.Cullers, vakkert illustrert, i alle sin enkelthet av Chrix Dahl. Anbefales!

Prisen -- ikke vet jeg, havnet i en stooor bærepose til 30 kroner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka var det du som gjorde meg oppmerksom på, Lillevi. Nå på lørdag fant jeg hennes bok "Hjertet er en ensom jeger" for 2 kr. på en bruktbutikk! Et fint eksemplar utgitt av Den norske Bokklubben. Synes det var et røverkjøp :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Da har du noe å glede deg til! Jeg hørte denne på engelsk/amerikansk lydbok, og den var utrolig flott! En bok med mange fasetter og gode skildringer :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her om dagen gikk jeg forbi Tanum på Grønland, og der hadde de opphørssalg. Dessverre var nesten hele butikken tømt, bare noen notatbøker igjen. Hvorfor jeg aldri noensinne vil slutte å tenke på dette? Fordi det var 80% rabatt på HELE BUTIKKEN. Det inkluderer jo norske innbundne bøker, også kokebøker o.l. (aldri hatt råd til annet enn på mammutsalg og loppemarked), norsk pocket (taper også ofte priskampen mot engelsk pocket – jeg har sjelden mer enn 100 kr å avse), og blant disse alle høstens nyheter som jo er så dyre at jeg nesten er redd jeg ikke har råd til å lese anmeldelsene engang.

I et land hvor en ny roman koster 400 kr er det en bokelskers verste sorg å ha gått glipp av dette!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med Jenni. Opplevde det samme selv for 2 år siden da det var posesalg på en bokhandel, og fant ut at de hadde holdt på i en uke....Var ikke my igjen til 20 eller 40 kr...Mitt problem ellers er nå plassmangel, og må slutte å kjøpe eller selge noen av de som jeg har...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker ikke om jeg fikk de gratis, eller betalte kr 100,- for en diger bunke med fantastiske klassikere. Og en gang fikk jeg en hel eske med nye bøker fra et forlag. Det var en fantastisk fin og overveldende gave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Posesalg på Røde Kors!!! Jeg kjøpte to poser til 100 kr, og fikk omtrent 260 bøker ;P

Godt sagt! (6) Varsle Svar

260 bøker!! Wow, da hadde jeg hatt lesestoff i maaaaange år framover :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Altså ca 130 bøker i hver av de to posene. Det må ha vært poser av størrelse XXL :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De vet de gigantiske Elkjøp-posene du nesten kan slenge hele sengen din oppi? De der brukte jeg. Det var ikke lov med søppelpose, selv om de ikke sa noe om hvor stor posene skal være.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

WOW!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vanskelig å si hva mitt største røverkjøp har vært. Men jeg vil trekke fram ett kjøp: En praktutgave av Jonas Lie Troll med tresnitt av Hans Gerhard Sørensen. Boka er utgitt på Gyldendal i 1958. Boka er innbundet og i meget god stand, knapt bladd i. Den fant jeg på et loppemarked og ga ti kroner for den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er ikke sikker på hva som er mitt største kupp, men syns stadig vekk jeg gjør kupp ;)

De to siste som jeg kommer på er posesalget på biblioteket. 16 bøker for 25 kr!

Var også veldig fornøyd forrige uke da jeg gikk ut fra Frelsesarmeen med 5 innbundene bøker og 2 pocket bøker for tilsammen 150 kr. Så langt har jeg bare lest to av de, men begge de to var helt nye i alle fall! Det knirket sånn fint i de da jeg åpnet de, og det syns at sidene aldri er bladd opp... :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan Haugen