Hei hei gode bokelskere...titter innom for å høre om noen av dere kanskje har vært i Edinburgh, Skottland før...? Hvis pengene strekker til blir det en liten ferietur på meg og min kjære neste sommer, og jeg er av en eller annen merkelig grunn allerede i full gang med ferieplanlegging :p Som den bokelskeren jeg er så er en av de tingene jeg leter opp på forhånd...HVOR ER NÆRMESTE BOKHANDEL! :p Har søkt litt på nett og brukt googlemap, kommet over noen men er ikke helt fornøyd. Så mitt spørsmål til dere reiseglade bokelskere, har dere en bokhandel/boksted/krummelurebutikk o.l i/rundt Edinburgh sentrum dere vil anbefale ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

En liten digresjon, men kjenner jeg savner Brokers i Glasgow noe veldig. Min yndlingsbokhandel nr 1. Det er lett og kjapt å ta toget mellom Glasgow og Edinburgh, og har jeg vært der, så har jeg bare handlet på Brokers i Glasgow. Men nå er denne perlen av en bokhandel borte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Edinburgh er en kjempefin by for historie- og litteraturinteresserte. Du kan jo sjekke denne oversikten her hos Inprint om du ikke allerede har oppdaget den. Byen bugner av antikvariater og bruktboksjapper. Ellers kan du jo alltids forsøke å tilpasse turen slik at du er der under den internasjonale bokfestivalen. Den varer i rundt to uker, og siste dagen i år er i morgen. August er en bra måned å være i Edinburgh. :P Utover dette kan du for eksempel besøke The Writer's Museum. Også kan du jo alltids se om du kan få med deg en av de guidede litterære turene...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Edinburgh er en fantastisk by, så det er bare å glede seg! Southside Books er en liten, søt og uavhengig bokbutikk hvor de selger både nye og brukte bøker ganske billig, om jeg husker rett. Anbefales! Den ligger ikke så langt fra Blackwell (en annen, bra bokbutikk). Ellers har du jo naturligvis Waterstones, som ligger ganske sentralt på Princes Street. Og sikkert mange, mange flere... :) Jeg vil også anbefale å ta turen innom Writers' Museum. Det er et koselig, lite museum tilegnet tre av Skottlands største skribenter (Robert Burns, Sir Walter Scott og Robert Louis Stevenson).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Brukte alltid Waterstones i UK, de har sjapper tilsvarende Narvesen ved siden av tog- og busstasjoner. Dra til sidegatene til The Royal Mile og se hva som finnes der. Var i en bruktbokhandel på øversiden av The Walter Scott Monument, men det er ti år siden... Kan ikke garantere hva som finnes fremdeles. Besøk det offentlige biblioteket om du kan, bare for å titte! ;)

Det demret noe her, dra til McNaughtan's Bookshop! Kan ikke huske jeg fikk det med meg de turene jeg har vært til Edinburgh, men her er hjemmesiden til McNaughtan's.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar :) Skal notere meg ned alt, og prøve å få sett alt...det er i hvertfall ikke viljen det skal stå på :p

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit R