Tekst som har fått en stjerne av Truls Olafsrud:

Viser 1 til 20 av 63:

Jeg synes bare man bør tenke på hvordan man ordlegger seg. Det går an å si at man ikke liker ei bok på en pen måte. Man trenger ikke å si "møl fra perm til perm " og "for noe begredelig møl".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Husk at vanlige regler for folkeskikk også gjelder kritikken. Ikke bare kritikk av kritikken!!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Enig med Truls og co. Jeg fikk i hvert fall mye bra ut av dennne boken. Så lurer på Hvilke bøker, forfattere hun (Lisbeth) blir engasjert av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ualminnelig kjedelig, etter min smak! Veit ikkje om eg vil bruke tid på å fullføre...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig, John Hart er en av mine yndlingsforfattere av krim, synes alle hans bøker er helt fantastiske:-)Jeg har lest samme bok som deg:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå ble jeg nysgjerrig! Tror jeg skal låne denne på biblioteket. :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

er det ikke flott at man har forskjellig smak :-) Jeg likte den (ja kan virke langtekkelig) fordi en får ett innblikk i en helt annen kultur og tenkemåte, ett Kina etter Mao

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei,

Jeg ville fullført den om jeg var deg. Den knytter sammen historien på slutten på en fin måte. jeg synes ofte Franzen blir litt slitsom på midten, men så ordner det seg veldig :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette er en bok jeg gleder meg til å lese igjen ved en senere anledning. Den er noe så sjeldent som en vakker krim/spenningsbok. En annerledes leseropplevelse med possetivt fortegn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For en bra start på leseåret 2012. Klarte ikke legge denne fra meg. Skulle gjerne ha sitert hele boka, syns den var nydelig. Interessant lagt opp med bilder og 'rød penn'.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har akkurat avsluttet "Kalendermorene" av R.J. Ellory og den ble slukt! Klarte ikke å legge denne boka fra meg. En ganske annen sjanger, en "Engler over Georgia" som jeg også likte, da denne hadde et veldig godt språk.

Ellers likte jeg "Farlig nær" og "Uten et ord" av Linwood Barclay.

Og så er det helt klart "Snømannen" av Jo Nesbø.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg ville ha Tom Waits, men fekk Grete Waitz.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt uenig, Jo Nesbø er en god forfatter og jeg synes Snømannen er hans beste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når noen bare forsvinner var den første Coben-boka jeg leste. Dette var for noen år siden og tilbake da syntes jeg den var veldig bra. Nå har jeg lest mye mer av samme forfatter og jeg ser nå at den er av de svakere han har skrevet. Selv ville jeg anbefalt Borte for alltid eller, som allerede skrevet; The Woods og Hold Tight. Play Dead er også en god Coben-bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har lest mange bøker av Harlan Coben som var kjempegode, spesielt de to siste bøkene hans The Woods og Hold Tight. Anbefales! Men denne syns jeg ble litt banal. En vanlig husmor som prøver å løse en farlig forsvinningssak. Litt teit. Men jeg håper du vil prøve deg på noen andre bøker av ham, for denne er hans svakeste. For han er definitivt verdt å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne Loe boken falt som mange av hans andre i smak hos meg...likte temaet og personene og humoren er topp. Ga den faktisk en 5-er jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For vi som heier på arsenal er denne obligatorisk. Strålende fotball bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fengende, spennende og lettlest slåihjeltidpåjobbreisekrim :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I come back tomorrow and screw some hookers up the wall.

Norsk vaktmester til engelsk leietaker som ønsker seg noen knagger i gangen

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dersom jeg er i et spesielt lesemodus, da blir hybelkaninene hos meg digre etterhvert, like før de møter meg i døra når jeg kommer hjem. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg L.Marianne  SkagegretemorBjørn SturødRisRosOgKlagingRoger MartinsenAnne Lise JohannessenIngunn SMorten JensenHildeE .Marie HolterTone SundlandLeseaaseGrete AastorpDolly DuckMarianne MMaikenJakob SæthreIngrid HilmerSigrid Blytt TøsdalÅsmund ÅdnøyHilde VrangsagenGro-Anita RoenCamillaLabbelineCtinaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRuneChristofer GabrielsenLilleviStine SevilhaugTonesen81Anniken RøilHanne MidtsundRufsetufsaAnne-Stine Ruud HusevågEinonieTurid Kalvatn SchøyenHarald KSynnøve H Hoel