Erlend Loe er morsom og morsomheten leverer han med glans i denne boka også, men dessverre må jeg si at jeg ble skuffet denne gangen. Denne boken er ikke nært så god som de andre jeg har lest av ham. Jeg syns den var.. tom. Ja, tom er ordet som beskriver denne boken godt. Jeg lo innimellom, jeg gjorde det, jeg smilte og koste meg, men det jeg satt igjen med når jeg var ferdig å lese, var en tom følelse jeg ikke helt klarte å definere. På bare noen timer leste jeg ut denne boken og kanskje var det det at den var så kort som ga meg denne udefinerbare følelsen av tomhet. Jeg vet ikke helt, men Erlend Loe imponerte ikke denne gangen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Skjønner hva du mener, helt enig. Hadde ikke lest noe annet av Loe før jeg hørte denne på lydbok, så jeg har ingenting å sammenligne med...men jeg likte i og for seg denne boka. Jeg lo litt inne imellom og koste meg mens jeg satt å hørte på...ga boka en 4'er...men som du sier, boka ga meg egentlig ingenting spesielt. Bare litt latter. Ingenting huskbart, veldig tom underholdning ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne Loe boken falt som mange av hans andre i smak hos meg...likte temaet og personene og humoren er topp. Ga den faktisk en 5-er jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan jo vera at du vart påverka av det tomme ekteskapet..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti