Sant nok. Syntes du førsteinnlegget her var ufint - og i så fall mot hvem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg synes bare man bør tenke på hvordan man ordlegger seg. Det går an å si at man ikke liker ei bok på en pen måte. Man trenger ikke å si "møl fra perm til perm " og "for noe begredelig møl".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig i at språkbruken er ganske saftig; sjøl ville jeg nok ha valgt å uttrykke meg litt mer dempet. Likevel synes jeg det er drøyt å betegne meningsinnholdet som "latterlig" og "kvasi-kritikk".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er mulig å komme med nokså ramsalt kritikk, forutsatt at man er tilstrekkelig tydelig på at det er ens egne subjektive synspunkter. Og det er vel her det har sviktet litt i begge leire i den opprinnelige debatten. Når man ordlegger seg som om det man forfekter er objektive sannheter, bør man være nøyere på hvilke uttrykk som anvendes.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

At startinnlegget her gir uttrykk for egne, subjektive synspunkter, skal det vel godt gjøres å misforstå ...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

He-he. Ja , jeg er enig i det, men hadde det vært skrevet eksplisitt at det var hennes private oppfatning, hadde bokslakten vært vanskeligere å kritisere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var vel neppe til å misforstå hvem bokanmelderen var, signaturen vår står jo øverst i hver tråd:)En bokanmeldelse bør i utgangspunktet være objektiv, fordi den skal gi en informasjon til andre hva den handler om. Min kritikk går på den subjektive vurderingen som blir gitt boka. Mulig jeg var noe krass i mitt svar til anmelderen, og dermed fikk tråkket på noen hårsåre tær. Lover å komme ut litt mer saklig og ryddig neste gang en tråd blir kommentert.






Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mener du seriøst at vi her på bokelskere ikke skal komme med subjektive vurderinger av de bøkene vi omtaler? Dette er vel i første rekke et forum for oss vanlige lesere, ikke for bokanmeldere.

"Hårsåre tær" var forresten en artig språkblomst! Mine tær er ømme av og til, kanskje såre også, men aldri hårsåre!

Godt sagt! (5) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg synes begge har vært svært så subjektive i sine uttalelser. Man tar det for det er, men man blir jo nysgjerrig da. Så lenge det ikke blir munnhuggeri og man ligger i skyttergraver under debatten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor