Amerikans krim på sitt verste. Synes nå jeg. :-(((

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Jeg har nå lest hele boka, og vil moderere meg litt.Jeg ser nå at det er en tållig god bok. Men jeg har litt problem med å holde tråen når det blir så mange amerikanske navn. Det er sikkert bare en svakhet jeg har.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når noen bare forsvinner var den første Coben-boka jeg leste. Dette var for noen år siden og tilbake da syntes jeg den var veldig bra. Nå har jeg lest mye mer av samme forfatter og jeg ser nå at den er av de svakere han har skrevet. Selv ville jeg anbefalt Borte for alltid eller, som allerede skrevet; The Woods og Hold Tight. Play Dead er også en god Coben-bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har lest mange bøker av Harlan Coben som var kjempegode, spesielt de to siste bøkene hans The Woods og Hold Tight. Anbefales! Men denne syns jeg ble litt banal. En vanlig husmor som prøver å løse en farlig forsvinningssak. Litt teit. Men jeg håper du vil prøve deg på noen andre bøker av ham, for denne er hans svakeste. For han er definitivt verdt å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hold tett og I den skogen er de eneste to jeg (så langt) har lest av Coben, og jeg anbefaler dem videre jeg også. Skulle gjerne lest flere for har et par liggende (husker ikke hvilke i farten, men tror ikke Når noen bare forsvinner er en av dem), men så var det dette med tiden, da... ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, tiden strekker ikke alltid til;) Selv har jeg hatt boka Caught (Tilgi meg) stående siden januar. Men skal lese den før året er omme. Har som tradisjon å lese minst en Coben bok i året. Kan jo ikke bryte den:)

Jeg har lest, I den skogen, Hold Tett, Når noen bare forsvinner, Ikke et ord og noen Myron Bolitar bøker jeg ikke husker titlene på, men de enkeltstående bøkene av Coben er selvsagt best. Så anbefaler at du gjerne leser flere. Bøkene hans er stort sett underholdende på en positiv og god måte:) Gleder meg alltid til å ta fatt på en Coben-bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte denne boka også, men jeg syntes at I Den Skogen som jeg leste før denne var bedre. :) Så der er jeg enig med deg.

Man får jo vite etter hvert at hun kanskje ikke bare var en vanlig husmor som prøvde å løse saken forsåvidt. I forhold til hukommelsestapet hennes osv.

Generelt så liker jeg Harlan Coben ganske godt. Dette var den 3 boka jeg leste av ham. Har foreløpig bare lest enkeltbøkene hans, og ikke de som er i serier. Plottene hans er kanskje ikke så vanskelige å forstå, og mye som man kan tenke seg til, men det er alltid en tvist på et eller annet tidspunkt i bøkene hans, som man kanskje ikke helt hadde forutsett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei og beklager for at jeg ikke svarte med en gang. Jeg glemte det helt.

Ja, jeg er enig med deg i at The Woods (I den skogen) er mye bedre enn Når noen bare forsvinner. Når noen bare forsvinner syns jeg var en smule kjedelig og jeg likte ikke ”husmortonen” helt.

Jeg anbefaler virkelig Hold tight (Hold Tight) hvis du ikke har lest den. Virkelig spennende bok og er nesten på samme nivå som I den skogen.

Jeg har lest noen bøker fra serien hans, Myron Bolitar-serien, men må si at jeg liker de enkeltstående bøkene hans mye bedre. De er det mer fart i. Jeg gleder meg til å lese Caught (Tilgi meg) som også er enkeltstående. Jeg gleder meg til hver enkeltstående bok av Coben fordi de er så underholdende og engasjerende. Selv om fleste bøkene hans er av bestemt ”oppskrift” er det likevel noen twists and turns som forbauser meg. Og det liker jeg godt med Coben. Jeg vet ikke alltid hvor jeg har ham (eller hvordan jeg skal forklare det hehe…) Han skriver lekende thriller med mye fart og spenning. Derfor er han min favoritt innen thrillersjangeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det går fint. Det er jo ikke alle diskusjoner man trenger å svare på heller.

Har ikke lest "hold tight" nei, så da bør jeg sikkert få lest den. De jeg har lest er "borte for alltid" (var den første boka jeg leste av ham), "i den skogen", og "når noen bare forsvinner".

Tror igrunnen det bare blir enkeltbøkene hans jeg kommer til å lese. Føler jeg har så mange andre serier som jeg må lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser mange serier jeg også. (Det er jo så mange å velge mellom). Så det er ikke alltid lett å holde seg til bare en:) Men jeg er enig i at de enkeltstående av Coben er bedre og jeg anbefaler virkelig at du leser Hold Tett hvis du likte I den skogen. Det er de to beste jeg har lest av ham så langt:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det blir fort litt mange serier å forholde seg til, og blir sikkert flere i framtida også.

Jepp, ikke umulig at jeg kommer til å lese Hold Tett, eier den ikke for øyeblikket, men kanskje jeg kjøper den en dag.

Får gi deg en stjerne for dette innlegget, siden du gav meg nr. 100 i stjerne på det forrige. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og nå har du 101 som i 101 dalmatinere ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kult. ;) Takk. :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ingen årsak:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også Hold Tett. Kan du anbefale den. Hadde egentlig bare tenkt å legge den vekk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager sent svar, men vennligst ikke legg vekk den boka. Den er kjempespennende. Jeg ble i hvert fall hekta fra første side og etterpå leser du The Woods (I den skogen) som er hakket bedre. Så ja, Hold Tett(hold tight) må du bare lese! Det er en av hans beste! Gi den en sjanse, vær så snill, ber på mine knær :)Du får en helt annen oppfatning av forfatteren etterpå. Trust me:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hold tett er den samme som Hold Tight, så den vil i det minste jeg anbefale! Tema som er mer og mer relevant i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, denne boka var helt topp. Noe helt annet enn Når noen bare forsvinner. Spennende og oversiktelig.Skal nok lese flere av han

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R