Boka har fått masse skryt og anbefalinger og jeg gledet meg til å lese. Ble veldig skuffet. Slitsomt språk, og en slitsom handling etter min mening. La den bort etter et par hundre sider.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nå har jeg avsluttet boken Frihet og føler at jeg sitter igjen med en stor leseropplevelse.
Hadde lest Korrigeringer fra før så derfor var forventningene høye også til denne boken.

Det er postet utrolig mange innlegg om denne boken så jeg skal prøve å være kortfattet :)
Frihet er en stor bok skrive av en engasjerende og intelligent forfatter. Vi følger familien Berglund med alle deres familiemedlemmer, inklusiv venner og naboer. Forfatteren beskriver realsjonene mellom de forskjellige karakterene på en meget god måte. Han lar også de forskjellige hovedpersonene veksle mellom å fortelle oss sin personlige historie. Det fungerer veldig godt å presentere historien på denne måten. Dette gjorde boken mer leservennelig syntes jeg.

Dette er historien om friheten vi har til å velge. Hvilke valg vi står ovenfor og hva slags konsekvenser det får når vi tar et valg eller lar være å velge.
Forfatteren lar også amerikansk samfunnspolitikk være et bakteppe gjennom boken. Noen store problemstillinger blir drøftet, deriblant problemet med befolkningsvekst. Dette gjorde at boken også ble en tankevekker.

Flott bok med et godt, spennende og morsomt språk.
Ja, Jonathan Franzen har blitt en favoritt :)

Terningkast 5 :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei,

Jeg ville fullført den om jeg var deg. Den knytter sammen historien på slutten på en fin måte. jeg synes ofte Franzen blir litt slitsom på midten, men så ordner det seg veldig :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig. Absolutt leseverdig

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høres betryggende ut (har boken, men har ikke fått lest den enda). :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikGjermund HaugeTanteMamieBjørg RistvedtTine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingTorill RevheimHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli HagelundEllen E. MartolBjørg L.AvaBård StøreLeseberta_23