Kjedelig. Jeg kan rett og slett ikke se facinasjonen for Nesbø, han er da vitterlig ikke en SÅ dyktig krimforfatter?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Snømannen er middelmådig, men likevel lysår bedre enn en del norske krimdronninger.

For meg er Rødstrupe toppers, særlig likte jeg de historiske passasjene fra Østfronten, Wien og Hamburg.

I Rødstrupe bader han heller ikke i blod og gørr, likevel er fortellingen spennende til siste side, på toppen av SAS-hotellet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt uenig, Jo Nesbø er en god forfatter og jeg synes Snømannen er hans beste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes Snømannen er Nesbøs svakeste. Stort sett synes jeg han har skrevet seg oppover og er riktig god, men fæl.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg om at Snømannen ikke er hans beste. Synes grusomhetene virket litt spekulative på slutten. Fikk samme følelsen som da jeg leste Milenniumtrilogien til Stieg Larsson - litt for spekulativt dvelende ved volden etter min smak. Husker ikke alle detaljene fra slutten, men det virket også litt usannsynlig at Harry Hole skulle greie å gjennomføre det han gjorde med de skadene han hadde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er nok ikke enig med deg når det gjelder ham, og Snømannen er den beste. Det er antiheltperspektivet, kanskje, og det ekte i at Harry aldri får det helt til...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo ja, kanskje det. Men jeg er bare så utrolig lei de forfylla, loslitte, ensomme detektivene som det går 13 på dusinet av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hørte den som lydbok, i mørket om vinteren. Skummelt! Syns det ble i overkant mye ekkelt, og likte de tidligere bøkene om Harry bedre. "Panserhjerte" høres så hæslig ut at jeg vil ikke lese den. Ikke bra for mitt sarte sinn...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte den også på lydbok - i bilen. På det mest spennende var jeg på vei til frisøren. Resultatet ble at jeg kjørte feil to ganger! Ikke særlig bra for trafikksikkerheten. Spenndende? Ja, absolutt! men den blir kanskje litt for lang? Jeg blir også litt lei både all volden som beskrives i detalj og Harry Hole...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da foreslår jeg at du ikke leser Panserhjerte. Jeg har lest alle han har gitt ut og synes de blir grusommere med årene. Det første kapittelet av PH var tungt å komme gjennom for en som også har et litt sart sinn.

Krim og spenning er underholdende, men når tortur blir en del av det er jeg ikke så begeistret. Kommer til å fortsette å lese om Harry Hole, for jeg har blitt glad den loslitte og forfyllede detektiven, men håper Nesbø snur om litt og blir litt mer kreativ på spenningsfronten fremfor å overgå seg selv i grusomheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Liker litt grusomheter jeg-så lenge de befinner seg mellom to permer! Må bare beundre Nesbø for all kreativiteten han legger for dagen ved å finne nye måter å begå bestialske handlinger på. Nesbø er nok en av mine krimfavoritter-ingen tvil om det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaske