Ja nå ble det virkelig fart i diskusjonene - utrolig fascinerende hvordan katter og andre firbente skap(ning)er ett slikt engasjement!!:) Føler meg litt "underdog" som hverken har hund eller katt. Det hender det piler en edderkopp over gulvet i kjeller n, men det kan vel knappest kalles ett kosedyr..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dersom jeg er i et spesielt lesemodus, da blir hybelkaninene hos meg digre etterhvert, like før de møter meg i døra når jeg kommer hjem. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har heller ikke dyr. Men i forhold til den "det finnes to typer mennesker - kattemennesker og hundemennesker", så er jeg nok helt klart et hundemenneske.

Men jeg er såpass lite glad i å vaske og støvsuge at jeg slett ikke trenger et dyr til å legge igjen hår, mig og drit slik at den jobben blir enda værre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa