Tekst som har fått en stjerne av Marte Onarheim:

Viser 1 til 20 av 151:

Så kjekt å få en bok man har ventet lenge på, håper også du hadde en fin helg og får en fin uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så herlig å få bøker man har ventet lenge på. Jeg selv har ventet evig på noen bøker som også skal ta rundt tre måneder. Håper du hadde en fin helg :) og ha en fin uke du også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ungdomsbøkene til John Green kan anbefales. De finnes lett tilgjengelig både på norsk og engelsk. The fault in our stars (Fanden ta skjebnen) kan være en god begynnelse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

God helg. Hvordan starter deres helg? Denne fredag har jeg trent litt, vært ute på en liten joggetur og lest i Ut av ensomheten Benedict Wells og kommet et lite stykke. Jeg har også hørt ferdig en lydbok i dag The Book Woman of Troublesome Creek som jeg likte godt. Jeg hører også nå på lydbok We are the weather Jonathan Safran Foer i kveld videre.

Hva leser dere denne helga?

Håper alle får en fin helg :)

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Jeg har kjøpt flere bøker gjennom Bookis, og er veldig fornøyd!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dyrene i Afrika selv har jeg lest, spent på hva du synes om den. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei. Hørtes ut som en kul app, har dessverre ikke brukt den. Men selv tusen takk for tips, håper du også får en fin dag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å strikke er veldig gøy og avslappende mange ganger. Håper du har hatt en fin helg og får også en fin kveld :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for det =) håper også du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nettopp lest boken Opphav av Elin Dahling. Kan anbefales :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg, for min del, syntes den var helt fantastisk. Alltid spennende å høre hva andre synes. Sterk historie. Enig med deg at den er veldig godt skrevet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja Elling er så fin. Begge er så herlige karakter. Ja spennende om du liker Big Little lies i roman. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En fin helg hørtes dette ut som :). 2 verdenskrig roman som jeg kan anbefale er Urmakeren i Auschwitz av John Donoghue, Skygge over London av C.J Sansom, Hele livet på en dag Alyson Richman, Ken Follett har skrevet en trilogi som utspiller seg fra første verdenskrig frem til kald krig som er veldig bra og Fortellingen i av Natasha Solomon da har du en del som utspiller seg historisk og rundt 2. verdenskrig. Håper du får en fin helg :) og ja den første boka slutter brått. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser historisk denne helga, noe jeg oftest liker veldig godt.

Reisen til al-Andalus er boka, Per Erik Borge er fortatteren, og han skriver godt.
Boka forteller om den norske prinsessen Kristina, som i 1257 reiste til Spania for å gifte seg med kong Alfonsos bror, for å sikre gode politiske allianser mellom kong Håkon og kong Alfonso. Hele dette politiske spillet fra unge prinsesse Kristinas synsvinkel.
Godt skrevet og veldig interessant!

God helg alle :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Americanah likte jeg også veldig godt. Hørtes ut som en god start på helga og kos deg også videre med dette.:) Denne helgen leser jeg Falkejakt av Hilary Mantel, har startet på den i går. Dette er historisk roman om Henry III og hans ekteskap med Anne Boleyn. Interresant, godt skrevet og mer realistisk i forhold til hvordan folk tenker og mest sannsynlig var.

Håper alle får en fin helg med litteratur og annet kjekt :) god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Så var det helg, og ikke minst fredag den 13.! Noen som leser noe uhyggelig, kanskje?

For tiden leser jeg Americanah av Chimamanda Ngozi Adichie. I følge Kindle har jeg 25% igjen av boka, og jeg vil IKKE at den skal ta slutt. Adichie har en unik evne til å fortelle: Jeg blir like mye underholdt og sugd inn i romankarakterenes liv som jeg blir smartere, klokere og mer kunnskapsrik. Kan man ønske mer? Siste del av boka skal nytes.

Hva leser dere?

GOD helg, alle sammen.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Jeg vet ikke om du har lest Orkideens hemmelighet av Riley?Den leste jeg for noen år siden som første boka av henne, som jeg likte godt. Til spørsmålet om jeg anbefaler boka meg, meg, meg nå har fått tygge litt på det. Ja jeg vil anbefale den, denne hadde noe med seg som var ikke helt likt andre bøker jeg har lest. Det ga meg mer innsikt om hvordan det er å ha spiseforstyrrelser og ha et problematisk forhold til seg selv til tider og hvor overfladisk verden kan være og prøve å fylle den med noe meningsfullt som sitt tenåringsidol. Jeg leste bok ganske raskt fordi den er lettlest og språk flyter ganske greit.

Håper du får en flott helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

God fredag. Endelig fredag igjen, som noen sier neste helg er det helg igjen. Akkurat det tenker jeg ofte når mandagen kommer snikende inn og jeg er trøtt etter å ha endret litt soverutiner og vært lengre oppe. I går lest jeg ferdig Meg, meg, meg Linnea Myhre, vet ikke helt hva jeg synes om boka. Må fordøye boka litt tror jeg rett og slett. I tillegg har jeg lesten Dynastiet Romanov 1613- 1918 av Simon Sebag Monitefiore.

Hva har leser dere eller hva har dere tenkt å lese til helgen :)? Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Prøver meg igjen. Det hadde vært veldig fint med en byttefunksjon på bokelskere.no, eller i alle fall en tråd der vi som er interessert i å bytte bøker kunne poste. Det er sosialt, og ikke minst miljøvennlig.

Jeg har laget en liste over bøker jeg ønsker å bytte bort(har også enkelte andre engelske og noen få fra TL-klubben, som ikke fantes her på bokelskere og heller ikke var lette å importere) og en liste over bøker jeg ønsker meg. Det ideelle hadde jo vært et direkte bytte, men om noen ønsker å kjøpe noen av bøkene jeg bytter bort, eller vil bytte noen av bøkene på ønskelisten mot noe jeg ikke har, kan de godt ta kontakt, det kan jo hende vi finner en løsning.

Kanskje noen kunne tenke seg å bli "loppemarkedvenner", altså hjelpe hverandre å holde utkikk etter gode loppemarkeder, og gode bøker på loppemarked?

Det hadde også vært hyggelig å komme i snakk med andre som liker ukeblader, motemagasiner og tegneserier - for bytte eller bare en prat.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja det med serier mot slutten er vemodig kan jeg godt forstå =) Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AudhildJoakimKirsti Vettran NederhoeltuhamreAtmanJenny Dahl BakkenAlice NordliHarald KNorahHauk1MalinNeraEli HagelundTorill Elisabeth RevheimTine Victoria Halvorsen TronierMonika SvarstadAliceInsaneSigrid NygaardMarianneKine Selbekk OttersensbjrnlvldLeselindaToveIdaGrete AastorpJulie StensethKaroline in WonderRandiLeseaaseElin FjellheimTom-Erik FallaVannflaskeHeidi LHildeAnne Berit GrønbechCazaAstrid PedersenTrine S. AustbøJane Foss HaugenSimen "Boktimmy" Ingemundsen