Hei=) godt nyttår. Denne helgen holder jeg på med «Shirog jenta jeg en gang var» av Isabell Raad. Har bare lest noen få sider så jeg kan ikke uttale meg så mye om den. Jeg har en liten haug ifra biblioteket som jeg må prøve å bli ferdig med. Håper alle har hatt en fin jul. Jeg er klar for ny leseutfordring, satser på det blir et godt leseår. Jeg er jo en stor Lucinda Riley fan og gleder meg til Solsøsteren kommer ut på mandag. Er det noen flere som gleder seg? Ha en fortsatt god helg=)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Spennede å lese blogger sine bøker og historier. Har ikke følget med på Riley sin serie, har bare lest den første boka. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken