Bare fikk en ide. Hva med at alle bokelskere her inne, de av oss som elsker forfatterskapet til Haruki Murakami, om vi dannet en egen gruppe? Eller diskusjonstråd med tematikk, forfatterskapet og forfatteren, Haruki Murakami. Her inne i Bokelskere. Hvor vi kan diskutere bøkene til Murakami, anbefale bøker og utveksle nytt om bøkene, forfatterskapet og forfatteren Haruki Murakami. Det hadde vært artig og interessant:) Jeg følger gjerne de som er fan av denne forfatteren. Forøvrig må jeg si at det er stor skam at Murakami ennå ikke har fått Nobelprisen i litteratur!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har lest ALT av Murakami, utenom «hva jeg snakker om når jeg snakker om løping», og er STORFAN! Så ja, en slik tråd/gruppe er jeg definitivt med på.

Er veldig begeistret for hvordan historiene han forteller er så unike, samtidig som de har flere elementer som går igjen i alle bøkene (brønner, snakkende katter, månen, sære tenåringsjenter, menn i tredveårene som hovedperson, osv). Liker også måten han bruker den unike fantasien sin på og klarer å kombinere det hele med både humor, spenning og sterke følelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En god ide :)
Jeg har ikke lest mye av Murakami, men nok til å ville lese mer.
Det er noe med skrivemåten hans som fascinerer.
Kunne vært kjekt å hatt en lesegruppe/lesesirkel for lesing av Murakami.
Jeg har noen bøker i hyllen som skal leses nese år (Underground, Kafka på stranden, IQ84).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei! «Mursteinen» IQ84 har jeg til gode. Men den står i hylla og jeg gleder meg:) Du nevner skrivemåten og jeg er enig. Men også miljøet eller heller... atmosfæren. Dette litt udefinerbare som er så typisk gjenkjennelig Murakami. I alle bøkene hans. Og jeg sikter ikke bare til gjennomgangstematikken, du vet, disse ofte ganske mistilpassede ensomme mennene som skrangler gjennom Murakamis surrealistiske plot. For meg er det noe... gjenkjennelig, noe som rører meg i hjertet. Selv om jeg slett ikke alltid ligner bøkenes karakterer. Hehehe, heldigvis, får jeg si:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har du mine to favoritter ulest i hylla (heldige deg); Kafka på stranden og 1Q84. Underground har jeg ikke lest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S