Tekst som har fått en stjerne av Lene Andresen:

Viser 1 til 20 av 1433:

God bedring til deg. Jeg har bare fartet rundt en periode, besøkt familie på Østlandet og nå er jeg på Tenerife. Har lest litt forskjellig i det siste, men nå har jeg begynt på Kim Leines Rød mann Sort mann. Den er helt utrolig, rå,bestialsk og bare helt utrolig skrevet. Heldigvis så er den lang, men har også med Jordmor på jorda av Edvard Hoem. Så det skulle holde til jeg kommer hjem om et par uker. Det blir jo litt annet enn lesing her også,da.
God helg til dere bokelskere.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne fredagskvelden er et kaos med rot over alt, så jeg skal legge meg tidlig og utsette alt til imorgen. I senga har jeg nemlig Harlan Cobens siste spenningsbok. Han er en av de få jeg ikke går lei av, fordi han også er morsom og selvironisk. I tillegg til Coben har jeg fortsatt "Catch 67". Det er et innlegg i debatten om hvem som "eier" landet av Micah Goodman, som underviser ved et universitet og har en doktorgrad i jødisk tenkning. Det er en bok jeg leser etter frokost, kanskje den fineste tida å lese på. Så er boka også også et ærlig forsøk på å komme seg videre, uten at palestinerne blir oversett eller glemt. Hvilket handlingsrom har man i staten Israel? Redelig, engasjert og akademisk. Jeg har faktisk mange bøker som venter, men også tid til å lese. Eller; jeg tar den tiden det tar. God lesehelg til alle!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hei. Da var helg igjen. Er dessverre blitt litt syk, så dermed blir nok en del lesing som skal skje denne helgen. Denne helgen skal jeg fortsette på Dyrene i Afrika fra Erlend Loe startet på den tirsdag denne uken.

Hva er dere plan/leseplaner for helgen?

Ønsker alle en god helg med litteratur og gjerne også godt vær. Ha en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Denne helgen har jeg begynt på Stella Polaris av Myriam Bjerkli og har lånt meg to ganger bøker Når du ser meg av Siri Hustvedt og En modnere familie av Helga Flatland. Blir spennende å lese disse tre tenker jeg. Var herlig å stikke innom biblioteket og låne disse med meg hjem. Jeg gleder meg til å lese disse og håper de liker gode som jeg håper på. Ja endelig litt regn så får man litt innetid med bøkene.

Roy Jacobsen har skrevet flere god bøker.

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hva leser dere denne helgen?

For min del er det Roy Jacobsen som får følge meg gjennom helgen. I kveld blir det å lese videre i novellesamlingen Si Unnskyld. Jeg har lest litt av Jacobsen før, og synes det har vært spennende å bli kjent med han som novelleforfatter gjennom denne samlingen.

Etterpå er det Seierherrene som står for tur. Denne har jeg høye forventninger til, da jeg elsket Vidunderbarn og er glad i bøkene om folkene på Barrøy.

God helg, alle som en! Her regner det, og det nytes.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Har mye fri i påsken, så lesing blir det. Kan hende delvis utendørs siden været er upåklagelig, - 19 i skyggen i dag. Lesestoff er det ingen mangel på, har mye å velge i, både fra egne hyller og bøker fra biblioteket. Blir nok både skjønn- og faglitteratur. Ellers blir det en del fysisk fostring i vårværet.
God påske til alle :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg har 6 bøker som jeg skal prøve å lese i påsken.

2 fra PopSugar ReaCh - Mysteriet Ingeborg Køber - en sann historie om spiritisme, kjærlighet og et mulig mord for punktet 'A book about a family'. La den til idag når jeg gikk over begge listene (pop & GR) for å se om boka passet på et av punktene jeg hadde åpne; og Annabelle for punktet 'Two books that share the same title (1)'. Har også en Casino Grøsser med samme tittel. Skal i hvert fall komme i gang med den.

2 fra Goodreads ReaCh - Star wars character encyclopedia for punktet 'A book from one of the top 5 money making genres (romance/erotica, crime/mystery, religious/inspirational, science fiction/fantasy or horror)' som jeg leser på av og till når jeg bare har kort tid på meg; og Draug for punktet 'A book with a weird or intriguing title' siden dette er et norsk fenomen, selv om baksideteksten kaller Draugen norgens svar på zombies.

Og de 2 siste er London Urban Legends - The Corpse on the Tube and Other Stories som jeg har lest et par kapitler i etter å ha lest UL om Skottland og Dublin, men la til side for å lese Doctor Who. Har en til å lese i samme serie om Kent og en på ønskelista om Bristol. Den andre er en bok som forfaller på biblioteket etter påske, Dommedagsfjellet - Tafjord 1934.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Endelig påske! I dag starter jeg på Stella Polaris av Myriam H. Bjerkli. Den har jeg gledet meg til siden påsken 2017, da jeg leste Lille Linerle av samme forfatter. Høye forventinger der, altså.

Slapp i fisken i dag, har fått det jeg kaller lærer-syken: Den trøtte, forkjøla, influensalignende følelsen, som kommer i starten av hver skoleferie.. Da er det godt at det nettopp er det: fri. Tilstanden velger jeg å ta som en gave. Min palmelørdag har nemlig kaffe og terrasse-lesing på planen, og alle fornuftige gjøremål får bare vente!

God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Har lest meg 140 sider av gårde i Tusen Strålende Soler av Khaled Hosseini. Mer har jeg ikke å berette om denne gang ettersom uka har vært arbeidssom og slitsom :-) God helg og god start på påsken, alle sammen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg på London Urban Legends - The Corpse on the Tube and Other Stories og Doctor Who - Character Encyclopedia. Den sistnevnte startet jeg på til frokosten idag, den første tidligere i uka. Har også tenkt å lese Draug denne helgen da den er et fjernlån som forfaller før påske, og jeg skal kanskje starte på påskekrimmen med Mysteriet Ingeborg Køber - en sann historie om spiritisme, kjærlighet og et mulig mord. Har lest en bok av Tor Edvin Dahl - Død - Hvor er din brodd? om samme sak for 4 år siden.

Her i Sarpsborg er det nydelig vårvær, ikke et snøfnugg å se.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Vi ser faktisk på Harry Potter og Mysteriekammeret nå. Skummelt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er lørdag, og jeg sitter og koser meg ute i sola i huset mitt i Piemonte, Italia. Naturlig nok mye å drive med her som ikke er relatert til lesing :-) Jeg leser 'Vann til elefantene' av Sara Gruen når jeg finner tid til det. Jeg har plukket den ut av to grunner. Den ene er at jeg følger en leseutfordring på mitt lokale bibliotek, hvor man skal lese bøker fra eller med en forfatter fra et bestemt land. I april er landet Canada. Boka passer også inn i planen min for Popsugar reading challenge, som en av bøkene som har over en million vurderinger på Goodreads. Jeg har ikke kommet så langt, så det er vanskelig å få noe inntrykk foreløpig.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er fredag. Jeg leser fortsatt den samme boka som sist helg: "Mordene i Gorkij park". Det fine været her i Trøndelag betyr mer hagearbeid enn lesing. Det er sikkert noen som har dårlig vær eller mye snø, og dermed kan sette seg ned med bedre samvittighet. Håper alle får en fin helg, og at dere leser gode bøker.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Stalla polaris står klar på mi hylle og, saman med to nye krimbøker av Michael Robotham - så med dei tre er påskekrimmen tatt hand om.
Takket bihulebetennelse heile denne veka fekk eg lese ferdig Dickens Vår felles venn mykje kjappare enn forventa. I morgon, laurdag, blir eg nok ferdig med boka eg starta på i går - The Husband's Secret. Ei bok som passa meg perfekt no når eg var i humør for noko enkelt, koseleg og lettlesen. Ikkje noko litterært meisterverk, men perfelr for fagsforma og humøret. Og så passar det ekstra godt med ein krim etterpå.

På lydbok lyttet eg til bok nr tre i Robyn Cass si Virgin River - serie. Skikkeleg guilty pleasure og eg må le av meg sjølv over ironien av at eg lytter til dette som i utgangspunktet overhodet ikkje er lin type litteratur. Klissklass, kyss, sex, relasjonar, drama, brullaup og graviditet over alt! Men men så lenge denne uventa begeistra varer får eg berre nyte det
Lyttar forresten også tidvis til Ondskapens kall av JK Rowling, men det blir helst på lengre gåturar og dei har ikje formen tillate så mange av. Trenger liksom skikkeleg med tid for å leve meg inn i og henge med i handlinga der. Medan Virgin River er skikkeleg lettvint å lytte litt på i bolkar utan å miste tråden

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Herlig med lange åpningstider på biblioteket, og sikkert ekstra gøy å få boltre seg i ro og fred etter normal stengetid. Det siste året jeg studerte hadde universitetsbiblioteket mitt døgnåpent. Magisk følelse å vandre rundt i allslags ukristelige tider! :) God lesehelg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med flere her - artig også du ellinoronille prøver deg som "innleder" av helgetråden. Jeg befinner meg tilfeldigvis på biblioteket i nærheten av der jeg bor, så jeg skal benytte anledningen til å søke opp noen av bøkene jeg har øverst på leselisten min. Siden jeg er en av ca 3000 kunder som har undertegnet såkalt "meråpent- avtale" med dette biblioteket, trenger jeg ikke bry meg med at bibliotekets ordinære stengetid i dag er kl 16.30. Imidlertid må jeg kl 16.30 gå ut av lokalet for å logge meg inn igjen via scanning av strekkode og bruk av pin- kode. Meråpen åpningstid varer frem til kl 22.
Det blir gode forhold for å sitte inne og lese denne helgen, siden det er meldt surt vær, så det blir det mye av for min del. God helg til alle :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Så hyggelig at du starter helgetråden, håper og regner med at ingen føler seg tråkket på :).
Jeg skal også starte på krim som deg, enten Selfies av Jussi Adler- Olsen eller Unni Lindell Dronen. Gleder meg til å lese begge, håper denne krimen virkelig klarer å treffe meg slik som krim pleide før, det savner jeg litt.

Ønsker alle en flott helg med bøker eller uten :) god helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Prøver meg på å starte den ukentlige helgetråden, og håper at jeg med det ikke tråkker på noen tær. Jeg synes bare helgetråden er så koselig!

Jeg går inn i denne helgen sammen med Maskeblomstfamilien til Saabye Christensen. Etter det er det nødt til å bli krim. Jeg er så klar for påskelesning, at jeg ikke klarer dy meg!! Da blir det enten Stella Polaris av Myriam H. Bjerkli, eller Selfies av Jussi Adler-Olsen.

Hva med dere? Ønsker alle en superfin helg!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Heisann, god kveld. Ser at ingen har lagt ut helgetråden, så tenkte jeg kunne legge den ut. Jeg liker så godt å svare på helgetråden hver fredag det har liksom blitt tradisjon for min del en stund nå. Synes alltid det er kjekt å se hva andre lese og tenker om de verkene de leser.

Jeg skal denne helgen starte på Den forbudte Elven av Chigozie Obioma. Denne kjøpte jeg på mammutsalg fordi jeg synes den så bra ut rett og slett. Jeg falt for coveret.

Hva leser dere andre?

Ha en god helg :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Biblioteket mitt arrangerer lesereise, jorden rundt på 12 bøker. Februar er Chile reisemål og jeg leser Allende: Inés, jeg elsker deg! Er akkurat nå i jungelen hvor Conquistadorene herjer fram, stor kontrast til den fredelige sofaen min!
God lesehelg folkens:)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Merethe SolstadLisbeth Kingsrud KvistenBjørner SandomAvaLinda RastenEli HagelundEmilieskGeir TangenAnneWangLailaBjørn  BakkenLibraritas vMonica StubkjærJohnny Olsenandreas h. o.GVKaroline RøyskattGrete AastorpMonica  SkybakmoenMari Nordø LommelunJan-Olav SelforsBoktimmyNalaTrygve JakobsenDaffy EnglundNorahGjermund  HaugeLeseberta_23Sigrid NygaardAnjaTine SundalTovePär J ThorssonTorill Elisabeth RevheimAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperJostein RøysetThomas KlakeggNeda AlaeiRufsetufsa