Hei alle sammen!

Jeg har leid meg hytte til jul (går på veggen i Oslo og familien feirer hver for seg) og vet jeg er sent ute, men jeg ville bare si at jeg har plass til 2-3 ekstra, dersom det er noen andre som har behov for å komme seg ut av byen i ferien, eller bare vil finne på noe sprell. Dere er i hvertfall hjertelig velkommen, med en god bok og kakao på fjellet i julen!!

Jeg tenkte at vi tar med alt av julepresanger, og mat, og steller i stand julefeiring. ta gjerne med et par favorittbøker, så bytter vi lesestoff:) Formen finner vi ut av. Hvis du gruer deg til å sitte alene i julen, skal du i hvert fall vite at det er plass. Eller hvis dere bare er fysen.

Jeg kan nås på epostadresse: mbjohansen@hotmail.com, dersom du er nysgjerrig på mer informasjon.

Med vennlig hilsen
May Britt (jeg er altså 32, bare til info:))

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så utrolig flott! Riktig god jul :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enestående initiativ! God tur og god jul🎄

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaske