Volvo lastvagnar

roman

av (forfatter).

Cappelen 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.21 (340 terningkast.)

1425 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Vi følger Andreas Doppler og elgen Bongo et stykke inn i Värmland, hvor de møter speideren og fugleelskeren von Borring og ei narkoman gammel dame som vil forandre verden. Romanen er en fortsettelse av Doppler (2004).

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788202260187

EAN 9788202260187

Serie Cappelens utvalgte billigbøker

Genre Humor

Omtalt sted Sverige

Språk Bokmål

Sider 219

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

28 89 162 49 10 2

Bokomtaler

Denne var skikkelig morsom. Fra start til slutt. Måten Loe gjennom hele boka har et «lett og ledig» språk, med sine finurlige digresjoner, gjør det til en fryd å lese. Lo høyt mange ganger. Anbefaler å lese denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Noen vil mene at det burde vært et utropstegn etter forrige setning, men jeg(som skriver dette)syns at bruk av utropstegn er et tegn på svakhet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Noen vil mene at det burde vært et utropstegn etter forrige setning, men jeg(som skriver dette)syns at bruk av utropstegn er et tegn på svakhet. Kanskje kan man bruke utropstegn to ganger i livet dersom man skriver daglig. Skriver man skjeldnere enn daglig, kan man i visse tilfeller benytte ett utropstegn én gang. Folk som ukritisk bruker utropstegn burde interneres og sendes bort - i det minste for en stund.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Man blir trøtt av trost og barokke tapeter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Gud er hun forresten også sint på. Men hun avskriver ham ikke helt. Hun holder døren ørlite på gløtt for ham.Hun har ingen andre å snakke med.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg tror til og med at vi tørrpulte litt i grålysningen i går, uten at jeg legger så stor vekt på det, naturligvis, jeg bare nevner det i tilfelle du hadde glemt det, jeg hadde en viss glede av det, må jeg innrømme, det fikk meg til å tenke tilbake på en tid hvor kroppen var noe som ikke kun var en plage for meg og hvis du ikke har noe imot det må jeg nesten få kommentere at du ser ut til å ha et svært stort lem, jeg kunne kjenne det gjennom buksestoffet ditt, og det var skremmende stort, hvis jeg må være så fri, men du skal ikke innbille deg noe for det er ikke fritt for at jeg har sett et antall slike monsterlemmer på nettet, man er glad i å avbilde dem der, har jeg lagt merke til, og jeg har naturligvis vært der inne å snoket litt, og salig Birger hadde et helt normalt lem, men vi klaget ikke, slik var det før i tiden, man var fornøyd med det vesle man hadde, og hvis du nå føler det samme som meg, så har vi to knyttet et slags vennskapsbånd som innebærer at mine venner har blitt dine venner og omvendt, og, enda viktigere, at mine fiender også har blitt dine, og når vi snakker om fiender, så bor det som sagt en kar en kilometers vei herfra, en gammel kjenning som går way back, og nå, etter at du har spist frokost, vil jeg at du tar med deg denne trosten (hun holder den opp og viser den frem) og legger den på trappen hans og banker på døren og skjuler deg i buksene for å observere hans reaksjon.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker som har gitt meg uforutsigbare, høylydte latterutbrudd, enten humoren var intendert eller ikke. Tegneserier er ikke med her, for de ler jeg så ofte av. Med ett unntak: Jan Stenmark, fordi han er så utypisk. Ellers er det stort sett skjønnlitteratur, med et par unntak: Kon-Tiki (Heyerdahl viser seg å være veldig vittig, spesielt når han underdriver), og Knakk (hva er det for slags sjanger egentlig?). OBS: Tilfeldig rekkefølge. Knakk er nok aller morsomst.


Godt sagt! (10) Varsle Svar

Dette er bøker jeg har lest, eller skal lese, som har fugl eller fjær i tittelen. Eller på coveret.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tittelen sier det meste.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene jeg leser i løpet av 2011.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Slutten på verden slik vi kjenner den" av Erlend Loe
 • "Vareopptelling" av Erlend Loe
 • "Fvonk" av Erlend Loe
 • "Stille dager i Mixing Part" av Erlend Loe
 • "Maria og José" av Erlend Loe
 • "Muleum" av Erlend Loe
 • "Fakta om Finland" av Erlend Loe
 • "Kurt koker hodet" av Erlend Loe
 • "Kurt quo vadis?" av Erlend Loe
 • "Kurt 3" av Erlend Loe
 • "Kurtby" av Erlend Loe
 • "Fisken" av Erlend Loe
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver