Etter første gang jeg leste denne, ga jeg den, til forskjell fra de andre bøkene til Loe, bare en 5'er. Andre gang jeg leste den ble den så mye bedre. Jeg forstår kritikken den har fått som "dårlig oppfølger", men jeg er ikke enig lenger. Den er dødsbra. Jeg liker måten han lar oss komme nærmere forfatteren, selvom dette gjør at vi ser karakterene i boka på lengere avstand enn i de andre bøkene hans.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig! Doppler er min norske favoritt, og Volvo lastvagnar er ikke like komisk, men den er komisk på en helt annen måte. Jeg likte den nettopp fordi den var så forskjellig fra forløperen, og fordi den drepte mange av forventningene jeg hadde, uten at jeg ble skuffet av den grunn. Tvert i mot, jeg liker å bli overrasket av bøkene jeg leser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge