Meet me at Cupcake cafe

av (forfatter).

Sphere 2011 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.75 (4 terningkast.)

19 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Come and meet Issy Randall, proud owner of The Cupcake Cafe. Issy Randall can bake. No, more than that - Issy can create stunning, mouth-wateringly divine cakes. After a childhood spent in her beloved Grampa Joe's bakery, she has undoubtedly inherited his talent.When she's made redundant from her safe but dull City job, Issy decides to seize the moment. Armed with recipes from Grampa, and with her best friends and local bank manager fighting her corner, The Cupcake Cafe opens its doors. But Issy has absolutely no idea what she's let herself in for. It will take all her courage - and confectionery - to avert disaster . . .

Bokdetaljer

Forlag Sphere

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9780751544497

EAN 9780751544497

Genre Romantikk

Språk Engelsk

Sider 456

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 2 0 0 0

Bokomtaler

Når Issy vert overflødig på kontoret, og for kjærasten Graeme, er det på tide å finna ein ny retning i livet. Ho gjer hobbyen til ein næringsveg, og opnar ein muffinskafe i nabolaget. Med på laget er romkameraten - og gresk gudinne - Helena, åleinemori Pearl, den perfekte - og nyskilde - Caroline, og rådgjevaren i banken, Austin.

Meet Me at the Cupcake Café er klassisk dameroman/ chick lit, rosa utanpå og rosa inni. Men det er ikkje nødvendigvis kjærleikshistoria(ne) som står i fokus, like viktig er historia om Issy og hennar forretningside. Og ikkje minst bakverka: her er det oppskrift frå Issy, bestefar Joe, og ei mindre vellukka frå Caroline. Det hjelper ikkje nett på det sukkersøte inntrykket, men gir ein litt ny innfallsvinkel til ein velkjent sjanger. I tillegg er dette eit velskrive bidrag til sjangeren, med sympatiske karakterar og ein forsiktig humor.

Jenny Colgan (f. 1972) er britisk forfattar, busett i Frankrike. Ho debuterte som forfattar i 2000, og etter dette har det komme ein roman eller tre i året. Meet Me at the Cupcake Café vart utgjeven i 2011, og den direkte oppfylgjaren Christmas at the Cupcake Café kom i 2012.

(fyrst publisert her)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Må jo holde styr på hva jeg kommer til å lese dette året også;) Denne gangen har jeg prøvd å skrive litt om hver av bøkene, slik at listen blir litt mer utfyllende. Planen er å komme seg gjennom en bok i uka, altså minst 52 i løpet av året, så får vi se hvor bra/dårlig det prosjektet går;)

Totalt 58 bøker, dog en del lettleste barnebøker. Jeg er fornøyd med å ha kommet meg gjennom prosjektet, det var ikke verre enn at det gikk, til tross for at det nesten ikke ble noe lesing i høst i det hele tatt! Det er ikke alle bøkene jeg har skrevet noe om, men det kommer kanskje etter hvert;)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Christmas at the Cupcake Cafe" av Jenny Colgan
 • "Velkommen til Floras kafé" av Jenny Colgan
 • "Det lille bakeriet på strandpromenaden" av Jenny Colgan
 • "Bokhandelen på Broadway - roman" av Deborah Meyler
 • "God karma" av Marian Keyes
 • "Adresse: 31 Dream Street" av Lisa Jewell
 • "Et sted i nærheten" av Cecelia Ahern
 • "Vince og Joy - en kjærlighetshistorie for hele livet" av Lisa Jewell
 • "Northanger abbey" av Jane Austen
 • "Små, søte løgnere" av Sara Shepard
 • "Om du kunne se meg nå" av Cecelia Ahern
 • "Husker dere ikke meg?" av Sophie Kinsella
Alle bokanbefalinger for dette verket