Små, søte løgnere

av (forfatter) og Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter).

Gyldendal 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.67 (75 terningkast.)

179 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Aria, Emily, Spencer, Hanna og Alison har vært bestevenner siden tredjeklasse. De er alltid sammen og tror at ingenting kan komme mellom dem. Alison er lederskikkelsen, og den de andre jentene betror seg til. En kveld forsvinner Alison, og kroppen hennes blir aldri funnet. Jentene tror at hemmelighetene deres også er forsvunnet med Alison, men tre år senere begynner de å motta beskjeder fra den mystiske "A", som vet nøyaktig hva de har fore, og som truer med å røpe dem.

Omtale fra forlaget

Første bok i serien vi kjenner gjennom TV-suksessen PRETTY LITTLE LIARS.

I den eksklusive Philadelphia-forstaden Rosewood, er Allison den ubestridte lederen i venninnegjengen. Aria, Hanna, Spencer og Emily gjør hva de kan for å få hennes oppmerksomhet, og bærer alle på hver sin hemmelighet bare Alison kjenner til. Så da Allison blir borte ? sporløst forsvunnet ? er jentene knust av sorg, men også litt ? lettet.Nå, tre år senere, har jentene glidd fra hverandre og mistet kontakten, men de har fremdeles noe å skjule. Kunstneriske Aria har et forhold til en av lærerne sine, fashionista Hanna stjeler i butikker for å finansiere de lekre klærne sine, aristokratiske Spencer går til sengs med den eldre søsterens kjæreste, mens skolelyset Emily prøver å fortrenge de følelsene hun har for den nye jenta i klassen. Da jentene begynner å motta truende sms-er og e-poster fra en som bare kaller seg ?A?, tvinges de til å tenke det umulige: Det virker som om Alison er tilbake. Kan hun virkelig være i live fremdeles? Og hvis hun er det; hvorfor er hun så innstilt på å avsløre alle de lumre, små hemmelighetene deres?
Serien Små, søte løgnere er fullstendig avhengighetsskapende og helt uimotståelig ? TV-serien ?Frustrerte fruer? møter skrekkfilmen ?Fryktens sommer?. Små, søte løgnere er oversatt til flere språk, og er bestselgere i USA. Det er foreløpig åtte titler i serien, som nå filmatiseres for TV

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788205390911

EAN 9788205390911

Serie Små, søte løgnere (1)

Genre Spenning

Omtalt sted Pennsylvania

Språk Bokmål

Sider 259

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

18 26 22 7 1 1

Bokomtaler

Dette er første boken i en serie om de 5 bestevenninnene Alison, Aria, Hanna, Spencer og Emily. En dag forsvinner Alison og resten av vennegjenger går i oppløsning. Noen år senere begynner jentene og få noen tekstmeldinger fra en person som kaller seg A. Kan det være Alison som har kommet tilbake?
Jeg synes boken er helt grei, det er noe som skjer hele tiden og man blir ikke lei av å lese. Så dette er en bok jeg anbefaler for ungdommer spesielt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

selv de yndigste smil kan skjule mørke hemmeilgheter

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å, herregud, trær. Jeg er så glad for å se store, feite, trær.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ali visste mer om dem enn noen andre gjorde, deriblant vonde ting de mest hadde lyst til å begrave - som et lik. Det var fryktelig å tenke på at Ali kanskje var død, men... hvis hun var det, var i hvert fall hemmelighetene deres trygge. Og det var de, I det minste i tre år...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker fre min ungdomstid, men også ungdomsbøker jeg leser nå.


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bøker jeg har lest, eller skal lese som er gule.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Feilfri" av Sara Shepard
 • "Morder" av Sara Shepard
 • "Perfekt" av Sara Shepard
 • "Utrolig" av Sara Shepard
 • "Rått" av Sara Shepard
 • "Hjerteløs" av Sara Shepard
 • "Heartless (Pretty Little Liars)" av Sara Shepard
 • "Etterlyst" av Sara Shepard
 • "Tråder" av Sophia Bennett
 • "Marlena Evensen" av Ingunn Aamodt
 • "It girl" av Cecily Von Ziegesar
 • "Bare ikke deg" av Katarina von Bredow
Alle bokanbefalinger for dette verket