Perfekt

av (forfatter) og Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter).

Gyldendal 2010 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.95 (58 terningkast.)

145 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I en by der sladder sprer seg og der mysterier skuler seg i velfriserte hekker, er fire perfekt utseende jenter på langt nær så perfekte som de ser ut. Spencer, Aria, Emily, Hanna og Alison var en gang de jentene som betydde noe i Rosewood. Da Alisons døde kropp blir funnet i hagen utenfor hennes eget hus, blir jentene nødt til å grave frem noen stygge hemmeligheter om henne.

Omtale fra forlaget

Mørkt, mystisk og glamorøst -- det er bare utenpå de små, søte løgnerne er perfekte!

I en by der sladder sprer seg som eføyen på herskapshusene, der mysterier skjuler seg i velfriserte hekker og skjelettene truer med å falle ut av et hvert walk-in closet, er fire perfekt utseende jenter på langt nær så perfekte som de ser ut.Spencer, Aria, Emily, Hanna og bestevenninnen Alison var en gang de jentene som betydde noe i Rosewood. Alltid med de lekreste klærne og de dyreste skoene; perfekt sminket og alltid solbrune. De var jenter som alle de andre jentene på skolen beundret -- men i hemmelighet hatet. Særlig Alison.Så da Alison forsvant på mystisk vis, var sorgen de fire andre følte også blandet med en viss ... lettelse. Og da Alisons døde kropp ble funnet hagen utenfor hennes eget hus, ble jentene nødt til å grave fram noen stygge hemmeligheter om den tidligere bestevenninnen. Hva var det egentlig med Alison?Nå er personen som kaller seg A i ferd med å ødelegge de perfekte, små livene deres for alltid. Hemmelighetene deres blir gradvis mørkere og giftigere, Og A utpeker en av dem som Alisons morder ... I en by der sladder sprer seg som eføyen på herskapshusene, der mysterier skjuler seg i velfriserte hekker og skjelettene truer med å falle ut av et hvert walk-in closet, er fire perfekt utseende jenter på langt nær så perfekte som de ser ut.Spencer, Aria, Emily, Hanna og bestevenninnen Alison var en gang de jentene som betydde noe i Rosewood. Alltid med de lekreste klærne og de dyreste skoene; perfekt sminket og alltid solbrune. De var jenter som alle de andre jentene på skolen beundret -- men i hemmelighet hatet. Særlig Alison.Så da Alison forsvant på mystisk vis, var sorgen de fire andre følte også blandet med en viss ... lettelse. Og da Alisons døde kropp ble funnet hagen utenfor hennes eget hus, ble jentene nødt til å grave fram noen stygge hemmeligheter om den tidligere bestevenninnen. Hva var det egentlig med Alison?Nå er personen som kaller seg A i ferd med å ødelegge de perfekte, små livene deres for alltid. Hemmelighetene deres blir gradvis mørkere og giftigere, Og A utpeker en av dem som Alisons morder ...

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788205396593

EAN 9788205396593

Serie Små, søte løgnere (3)

Genre Spenning

Omtalt sted Pennsylvania

Språk Bokmål

Sider 275

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

18 24 11 5 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Heartless (Pretty Little Liars)" av Sara Shepard
 • "Utrolig" av Sara Shepard
 • "Killer" av Sara Shepard
 • "Wicked" av Sara Shepard
 • "Wanted" av Sara Shepard
 • "Heartless" av Sara Shepard
 • "Feilfri" av Sara Shepard
 • "Twisted (Pretty Little Liars)" av Sara Shepard
 • "Små, søte løgnere" av Sara Shepard
 • "Det måtte bli deg - prequel" av Cecily Von Ziegesar
 • "It girl" av Cecily Von Ziegesar
 • "Jenter i jeans - den fjerde sommeren" av Ann Brashares
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver