Her er en bok jeg først får grøsninger av pga omslaget ( du finner ikke rosa, barbie og kvalmt mye primadonna i min verden) MEN jeg likte inngangen på denne historien. Her er vennskapets gode og bistre sider lagt ut. En liten klikk som binder hverandre til taushet etter et pek med katastrofal utgang. Det er en god spenningskurve, alle involverte karakterer har akkurat nok dybde til at en (ung) leser kan velge ut "sin" å følge med hjertet...og boka er starten på en serie. Borger for hyppige biblioteksbesøk mao :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg var ganske skeptisk til disse bøkene på grunn av hvor forferdelige cover de har, men jeg likte den godt! Leste den ut på en kveld, og var nødt til å begynne på bok to dagen etter. Herlig lettlest og fengende karakterer man blir nysgjerrig på! En perfekt bokserie "å slappe av med" før man tar fatt på semesterets litteraturpensum.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror ikke coveret tiltaler så veldig mange nei.. Eneste grunnen til at jeg begynte på serien var at jeg så noen episoder på tv og lurte så fært på hvordan det gikk videre:p Og når man først har begynt er den faktisk utrolig fengende.. De er lettleste ungdomsbøker, men veldig spennende:)
Men jeg synes ikke hovedpersonene er så veldig gode forbilder? Til tider litt vanskelig å sympatisere med dem når de er så vanvittig tullete og selvopptatte;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte på serien fordi min yngre søster hadde lest flere, og har mast i et år om at jeg skulle lese dem. Ellers hadde jeg nok aaldri kommet til å lese dem! Og det hadde vært litt synd, for ja, de er veldig fengende.

Nei, de fire jentene er vel ikke akkurat noen gode forbilder, men jeg vet ikke om jeg vil ha ungdomsbøker med gode forbilder heller! Hvis ikke de fire jentene hadde vært til tider selvopptatte, barnslige, egoistiske og "bitchy" hadde vel ikke historiene vært spesielt bra. Men om en 13-åring som leser disse bøkene ser på det på samme måte, er jo en annen sak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, helt enig i det:) Hele konseptet i serien er jo bitchy, søte små løgnere og hvordan alt de gjør slår tilbake på dem... Hadde ikke eksistert uten. Gøy å lese om, men ingen kvaliteter du ser etter i en venn:p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte denne boka veldig godt. Men, jeg skulle ønske vi fikk vite hvem denne mystiske "A" var! Men, det er nok en grunn til hvorfor vi ikke får vite det :) Nå må jeg bare lese 2'ern. Og håper resten av de 4 bøkene kommer ut på norsk så snart som mulig!

Det som er så spennende er alle disse helt tilfeldige sammentreffene på disse 4 jentene, og at det er fire forskjellige synsvinkler. Det gjør historien mye mer spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hanne Kvernmo RyeRune U. FurbergtuhamreBabynemiLilleviIngunn SJostein RøysetLeseberta_23VersionMariannemgeLeseaaseSynnøve H HoelMarit HåverstadVannflaskeBoktimmyArthur OmdalEvaJane Foss HaugenCatrine Olsen ArnesenRufsetufsaReadninggirl20Thina NordtveitPirelliingar hHildeBjørg Elin NærlandJeanetteLailaKaren RamsvikLine DahlesysteinFrøydis H. ÅgedalMichelle Engel JegerudGVMarteAlice NordliRunemoiraandreas h. o.Tone Sundland