Jeg nekter å tenke

av (forfatter).

Flamme 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.05 (64 terningkast.)

174 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Flamme

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788282882170

EAN 9788282882170

Serie (318)

Språk Bokmål

Sider 238

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

6 13 27 14 4 0

Bokomtaler

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vurderte fem for den er til tider veldig morsom. Men også litt sær, og mange unødvendige greier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her følte jeg at jeg gikk på en skivebom, tror ikke jeg var helt i målgruppen for denne boken. Den ble litt for sær, og ungdommelig intellektuell for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hedda er 33 år. Hun bor på et loft i Oslo, som egentlig er uegnet som bopæl. Etter et oppgjør med en slags kjæreste, setter hun seg på første fly sørover, selv om hun hater å fly. Flyet må mellomlande i Sarajevo, og Hedda bestemmer seg for å ikke bli med flyet videre til Hellas. Hun får ikke med seg bagasjen, men gir blaffen. Det blir en lang og til tider stusselig tur hjemover på både tog, buss og båt. Vel framme i Oslo, blir hun teppebombet av meldinger fra en one-night-stand hun møtte på hjemveien. Det verste med det er at han skriver alt i CAPS LOCK. Hedda blir gal av det!

Så oppdager hun at det har gått galt. Hun er gravid, og det er bare en ting å gjøre. En kjapp løsning på sykehuset, men den nye abortloven er et faktum, uten at Hedda har fått med seg det, og hun må ta en tredagers - det vil si at hun må tenke seg om i tre dager, før det blir tale om abort.

Rått og ganske ungdommelig språk, med en mengde digresjoner. Boka ga meg lite, og skjønte ikke helt tegninga, dessverre.

Spent på diskusjonen i lesesirkelen til uka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Selv veide jeg hvert eneste ord i hver eneste e-post. Jeg kopierte dem inn i et worddokument, telte tegn, slettet, skrev dem på nytt, redigerte og korrekturleste. Det slukte tid. Det slukte særlig tid å få det til å se ut som om jeg ikke hadde brukt tid på det i det hele tatt.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Kort prosess ble forhandlet bort i fjor.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ole-Morten retter på legefrakken. Han tar tredager'n, om viser seg å bestå av seks dager, på fullt alvor, og han sier ikke som leger pleide å si. Du får ta det opp med myndighetene. Ikke skyt budbringeren. Stem på et annet parti neste gang (hvorpå jeg alltid svarer: Jeg stemmer da vitterlig alltid på et annet parti).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg nekter å tenke. Jeg nekter - og det er like håpløst som å formane noen om ikke å forestille seg en sebra. Du bruker den neste timen på å riste den stripete hesten ut av hodet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

..., og verdenshistorien åpnet seg, og alt annet var vagt og ute av fokus, jeg ville puste, jeg ville overholde dødlinjer, skrive ferdig artikler, og hver idé jeg fikk, hver tanke som slo meg, ville jeg kommunisere med ham. Hver sang jeg hørte, ville jeg dele, jeg ville at han skulle se alt jeg så, jeg ville ta på profilen hans mens han sov, bore meg inn i hvert enzym, studere det ned til minste sprettende, uforutsigbare elektron, og hele tiden, i en egen luke i hjernen, noterte jeg hvor jeg antok at han befant seg til enhver tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker der du kan kjenne deg igjen! Utfordringer med å være i etablerings-fasen, finne seg selv, hvordan man framstår på sosiale medier, henvisninger til youtube, instagram, musikk, osv. Kan selvfølgelig leses av yngre og elsre, men treffer kanskje ekstra godt de som kan kjenne seg igjen og tenke "akkurat sånn er det!"


Godt sagt! (5) Varsle Svar

Bøker jeg har lest i 2017.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om hvor vanskelig det kan være å finne seg selv og å finne sin plass.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Vår i det hinsidige - roman" av Gine Cornelia Pedersen
 • "Ene | barnet - roman" av Ida Hegazi Høyer
 • "Aftenland" av Therese Bohman
 • "Den gode vennen - roman" av Bjørn Esben Almaas
 • "Guttene" av Jessica Schiefauer
 • "Unngå øyekontakt" av Nora Aschim
 • "Bok om sorg - (fortellingen om Nils i skogen)" av Maria Navarro Skaranger
 • "Fjällräven gul" av Tiril Broch Aakre
 • "Smilefjes. Tommel opp. Regnbue" av Victoria Durnak
 • "Nada - roman" av Hanna Stoltenberg
 • "Ikkje tenk på det - drama" av Olaug Nilssen
 • "Alle nyanser av sinne" av Mari Tveita Stagrim
Alle bokanbefalinger for dette verket