Smilefjes. Tommel opp. Regnbue.

av (forfatter).

Flamme 2019 E-bok

Gjennomsnittlig terningkast: 4.70 (23 terningkast.)

55 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Ivana vil bli skuespiller men kommer ikke inn på Teaterhøgskolen. Kaja er forlovet med en utro mann (Jostein). Hun tar kontakt med Ivana og foreslår følgende - at hun på et eller annet vis blir venn med elskerinnen (Sunniva) og får henne til å avslutte affæren hun har med Jostein: Du kan begynne med å bli medlem på samme treningssenter som Sunniva og ta det derfra. Du vil få godt betalt. Erfaringen vil dessuten gjøre deg til en mye bedre skuespiller og du vil garantert komme inn på Teaterhøgskolen i neste runde. Du har 12 måneder på deg. Hva sier du?

Vennskap er som garderober. Noen er solide, med dempet belysning og stilig interiør. Varmekabler på gulvene. Velgjørende såpe i dispenserne. Andre er bygget med billig materiale og har lamper som fremhever dine verste trekk.

Bokdetaljer

Forlag Flamme

Utgivelsesår 2019

Format E-bok

ISBN13 9788282883023

EAN 9788282883023

Serie (380)

Omtalt sted Oslo

Språk Bokmål

Sider 150

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 10 7 2 0 0

Bokomtaler

I de tre romanene jeg har lest av Victoria Durnak har hun skrevet om menneskelige relasjoner og gjerne om folk som på en eller annen måte "sliter" litt mer tilhørighet på ulike vis. Det gjør hun denne gangen også, men hun er noe mer leken i denne nye romanen og har blandet inn litt spionasje. Både denne og andre romaner av forfatteren anbefales!

Hele omtalen min kan leses her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har kost meg skikkelig med "Smilefjes. Tommel opp. Regnbue." Av Victoria Durnak. Den handler om Ivana som spionerer på Sunniva. Det er et oppdrag hun har fått av Kaja fordi forloveden hennes er utro med Sunniva. Handlingen (som ofte utspiller seg på treningssenteret) er original og overraskende. Ivana observerer folk og legger merke til små morsomme situasjoner og detaljer. Hun har noen moralske kvaler etter hvert som hun liker Sunniva bedre og bedre.. Les og finn ut hvordan det går! Det er referanser til musikk, stalking på instagram, googling av diverse dilemmaer, og meningsløs tidsfordriv på YouTube. Tror litt unge voksne lesere vil like humoren! Det gjorde i alle fall jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ivana har ikke livet helt på stell. Hun drømmer om å komme inn på teaterhøgskolen, men kom ikke inn sist hun prøvde. I tillegg er hun fortsatt deppa over bruddet med kjæresten, Elias. Plutselig får hun en mystisk telefon fra ei som heter Kaja. Ivana får i oppdrag å få Kajas forlovedes elskerinne til å avslutte affæren. Ei morsom, lettlest og underholdende bok. Sterk firer, svak femmer. Jeg leste den ut på to dager.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Vennskap er som garderober. Noen er solide, med dempet belysning og stilig interiør. Varmekabler på gulvene. Velgjørende såpe i dispenserne. Andre er bygget med billig materiale og har lamper som fremhever dine verste trekk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om så det jeg har planlagt går til helvete, gløder i hvert fall huden min mens det gjør det

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selvfølgelig svarer hun ikke. Nå er det gjort. Nå er jeg blitt for mye for henne. Jeg har ikke sett virkeligheten for det den er, antatt både det ene og det andre. Og så tre spørsmål da! Hvem i helvete stiller tre spørsmål i ėn tekstmelding? Bare foreldrene dine, og så gærninger, folk som er helt forstyrra. Snakk om å være gira. Snakk om å være intens

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å være kjærester er å bytte på å være hverandres personlige trener. Kommer med instrukser og evaluere hverandres innsats. Tenke framover og ha et felles prosjekt. Heie hverandre frem, bryte hverandre ned. Og innimellom presse den andre så hardt at han eller hun begynner å grine

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tjuesju timer senere sitter jeg på en lilla pute i gymsalen på Skullerud ungdomsskole. Det lukter kroppspresss og prøveangst

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Dette er en liste over alt jeg har lest i 2019


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Dette norske livet - roman" av Nils-Øivind Haagensen
 • "Garden under jorda" av Brynjulf Jung Tjønn
 • "Den befridde familien" av Josefin Olevik
 • "Hold heisen - noveller" av Nora Lindblad
 • "I for internatunge - roman" av Rakel Solstad
 • "Jeg vil helst ikke være her" av Mikkel Vika
 • "Jeg klarer det ikke alene" av Kristian Bergquist
 • "Kom og hent meg" av Kjersti Wøien Håland
 • "Stor - dikt" av Nils-Øivind Haagensen
 • "Vi var enige om noe" av Unnveig Aas
 • "Bli mor no?" av Kristina Leganger Iversen
 • "Ene | barnet - roman" av Ida Hegazi Høyer
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver