Veien fra skoleflink gymnasiast til narkotikadødsoffer ble mistenkelig kort for Cecilie. Når politiet velger å betrakte saken som nok et overdosedødsfall, påtar Tønsberg-advokat Svend Foyn seg sitt første etterforskningsoppdrag. Bak byens pyntelige fasade finner han ikke bare et brutalt narkotikamiljø, men også dystre forbindelser til mennesker i helt andre miljøer, og til deres fortid. Dette er den første boka om Svend Foyn.
Utgivelsesår 1996
ISBN13 9788205238893
EAN 9788205238893
Serie Svend Foyn (1)
Genre Krim
ett hyggelig bekjentskap, Jan Mehlum sin "frynsete" advokat Foyn. Spennende ok krim.
Svend Foyn nr 1
Det norske samfunnet mistet dyden en gang midt på syttitallet, tror jeg det må ha vært. Den gror ikke ut igjen.
Han tilhørte den første generasjonen av arbeidsfolks unger som fikk sjansen til å komme seg opp og fram takket være onkel Einars utskjelte sosialdemokrati. Når hadde han snublet under klatringen og begynt å gå i feil retning?
I siste øyeblikk fikk jeg sikret meg ei krukke førsteklasses vare på polet ,Remy Martin V.S.O.P,konjakk av beste slag.en gave til menneskeheten.svir i lommeboken,brenner i leveren og gløder i hjerte
Jeg prøvde hardt å konsentrere meg om noe mer beroligende som sleipnersmoterens dunking ,sigarens godlukt og konjakkglassets rytmiske dans på motorkassas mahognilokk