Middelmådig, litt kjedelig krim. Så gjorde jeg det, og så gjorde jeg det, og så skjedde det... med noen litt morsomme formuleringer innimellom. Og mot slutten får han det litt travelt med å knytte sammen tråder og fortelle hvordan historien egentlig hang sammen.

Mulig jeg er litt vel kritisk nå, men det var litt sånn jeg opplevde det. Ikke helt min smak når det gjelder krim dette.

Litt skuffet er jeg vel også fordi jeg hadde hørt så mange skryte av denne forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hadde tenkt å starte opp lesing av Mehlums bøker, men nå har jeg lest en del litt svake kritikker av hans bøker,så ser ut til at han blir liggende på hylla en stund til. Tror nok at jeg starter på Burke sine bøker.Der har jeg sett at dere har noen gode kritikker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag