En ung kvinne blir funnet med trettifem piskerapp over ryggen i en leilighet utstyrt med elektronisk lås. En desperat mann blander vaskemiddel og amfetamin som han selger. Brukerne nærmest etser bort. Snart skal en av dem rase nedfor trappen i rullstol, så ansiktet smeller rett i en vegg. En annen skal ta heisen ned til likhuset, sikte med pistol og ta både døde og elvende som gisler. Førstebetjent Ewert Grens og hans kollega Sven Sundkvist leder plutselig to ulike kriminalsaker fra en operasjonssal på akuttinntaket. Romanen handler om handel med liv, om hvordan ofre blir gjerningsmenn og om boks 21 som skjuler to unge kvinners liv. Dette er den andre romanen om førstebetjent Ewert Grens.
Utgivelsesår 2007
ISBN13 9788203210624
EAN 9788203210624
Serier Aschehoug krim Ewert Grens (2)
Genre Politi og detektiver Krim
Bøkene i denne listen er bøker som ligner bøkene til Stig Larsson. Bøkene er plukket ut på bakgrunn av tema og sjanger, og har til felles at de har høyt tempo, mørk undertone, og interessante karakterer.